PLAŠIM SE DA ĆE JE DEJAN UBITI! JEZIVO! Reči Dalilinog oca LEDE KRV U ŽILAMA: ZASLUŽILA JE TO, ALI MI JE IPAK ĆERKA!

Autor:

Zadruga

17.01.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ne krije da je očajan zbog situacije koja se događa između njegove ćerke i Dejana Dragojevića i proznaje da strepi da bi Dejan mogao da naudi Dalili.

PLAŠIM SE DA ĆE JE DEJAN UBITI! JEZIVO! Reči Dalilinog oca LEDE KRV U ŽILAMA: ZASLUŽILA JE TO, ALI MI JE IPAK ĆERKA!

Foto: printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Otac zadrugarke Dalile Dragojević, Huso Mujić šokiran je dešavanjima koja su se prethodnih dana odigrala na imanju u Šimanovcima, pa sada strahuje da bi Dejan Dragojević mogao na kraju da presudi njegovoj ćerki i sebi! Huso, kako kaže, ne spava noćima otkako je tokom proslave srpske Nove godine njegov zet sebi sekao glavu razbijenim čašama zbog Dalile i Filipa Cara, a za Srpski telegraf priznaje da nije nimalo optimističan kada je budućnost njihovog odnosa u pitanju.

- Da mogu nekako da pomognem Dejanu, odmah bih otišao u Šimanovce, ali sam, nažalost, nemoćan. Nije mi dobro otkako se ceo iskasapio. Ja uopšte nisam za svađe koje se događaju između njega i Dalile. Ništa tu ne mogu da okrenem u njihovu korist. U najgoroj sam situaciji od svih, ne mogu ništa da učinim, gledam šta se dešava i nerviram se danonoćno. Plakao sam kao kiša kada sam video Dejanovu krv i dok sam gledao kako ga Dalila doziva. Mnoge su se sile usilile da se to rasturi. Neću da krivim ni jedno ni drugo, želim samo da izađu živi iz rijalitija - rekao je Huso, pa za naš list ispričao da mu kroz glavu prolazi ono najgore:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Dalila: Dejane, došao je tvoj kraj!

Nakon što se Dejan Dragojević posle incidenta tokom kog je naneo sebi povrede glave vratio u Belu kuću našao se u istoj prostoriji sa Dalilom i Carem. Kada je Filip izašao iz pušionice, Dalila se obratila Dejanu iako su doneli odluku da više ne pričaju. Tokom razgovora je završila u suzama, a Dragojeviću je uputila teške reči.
- Ono što si ostavio na čuvanje kod mene iza kreveta slobodno uzmi jer između tebe i mene je definitivno došao kraj. I nikad više, ja ti se ocem svojim kunem, nikad ti se više neću približiti. Ti za mene više ne postojiš, to neka ti bude jasno. Kažeš mi dobar dan posle svega što sam preživela zbog tebe. Zapamti ovaj datum, od danas ne postojiš i ne vidim te. Došao je tvoj kraj - pretila je Dalila, a Dejan je samo ponavljao: "Dobro, dobro", tvrdeći da joj ništa nije uradio i da se ne oseća krivim.

- Kad sam pomislio da sam sve video, Dalila i Dejan me ubede u suprotno. Sve smo mogli da vidimo tokom njihovih svađa, bojim se da se ne poubijaju na kraju! To me najviše plaši. Ne bih voleo da mi jednog dana neko samo uđe u kuću i kaže užasne vesti! Ne kažem da Dalila nije zaslužila sve i svašta jer je tom čoveku, kao žena, učinila užasne stvari, ali je svakako žalim. Ipak mi je to ćerka.

Mujić kaže da bi Dejan hitno trebalo da napusti rijaliti da se njegovo psihičko stanje ne bi dodatno pogoršalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Car jedini uspeo da uteši Dalilu, pao i poljubac

Dalila Dragojević je nakon emotivnog sloma poslušala Marka Đedovića i otišla u ekonomsko dvorište da bi se isplakala daleko od svih. Filip Car je jedini čuo njene urlike i prišao joj. On je jedini uspeo da je uteši i učini da prestane da plače nakon čega je zapalila cigaretu. S obzirom na to da je Car imao kapu u trenutku kada su se zagrlili ne vidi se jasno kakav poljubac je pao, ali sudeći po položaju njihovih glava i sakrivenim bubicama, uspeli su da se poljube na blic i sve sakriju.

- Dejana nikad nisam video toliko nestabilnog. Strašno je dokle ga je dovela prevara moje ćerke. Na početku se držao, bio je hrabar i nekako se nosio s ovim haosom, a onda je sve više počeo da gubi sebe. Onda je počeo da skače u jezero, da ludi, da plače, a na kraju i da se seče! Zato se plašim toga šta je sledeće! Nadam se da će da se trgne ili da se bar produkcija sažali i pusti ga napolje, ali teško. Ugovor je isti za sve. Jedino što mi ostaje sada je da se nadam da će stvari da se reše. Možda bi bilo najbolje da Filip ispadne, ali sumnjam da će se to desiti. Ima on dosta glasača. Svakako su toksični sve troje na jednom mestu, zato vlada ovaj haos - zaključuje Mujić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Tara: Ša, jesi je*ao nešto posle mene?

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša osamili su se u garderoberu ubrzo nakon njegovog ponovnog ulaska na imanje, a bivša devojka je odmah insistirala da joj reper kaže da li je i s kim napolju bio prisan posle nje.
- Nenade, da li me i dalje voliš? Jesi li je*ao napolju nešto posle mene? Ajde gledaj me u oči i zakuni se - pitala je Tara, a Ša joj je kroz smešak odgovorio:
- Nisam! Ne znam što me to pitaš. Da li si čula neke priče? Kakvo je ovo ispitivanje!
Njih dvoje su se sve vreme smejali, a Tara mu se unosila u lice i bila na korak da ga poljubi. Ša je iskoristio priliku da je uhvati za struk, a potom su oboje uživali u razmenjivanju nežnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Selma

17.01.2022 13:06

Dlila je jpsihički bolesnik.Ona njega zlostavlja, bije, štipa i maltretira kada ga andjej samog da iko ne gleda.Ona je sto poto za Lazu. Kuroždera.razveli s se, šta ona ima sa njim, neka bude sa Carem i priči kraj. Medjutim ona bi da sedi nadve stolice. udario joj Dejanov novac u glavu, samo ga iskorišćava. Ona je isto psiho, jer ga je ona uništila.Tu ni LJ od ljubavi nema. Dalila ga je varala u braku, postoje dokazi za to.Dok je Dejan gradio kućšu sa majstorima jona e kresala par meseci sa Mirsadom iz Tuzle,koji je sve javno oglasio za medije uz napomenu da ima čak i snimke toga.Kad su se razeli,rekao je Dejan je dobar dečko, Bog ga je onačno progledao. Dalila ima "prljavu prošlost", ona nije žena za Dejana.Taj brak je bio samo za Šepak a ona je nastavila da radi iste stvari kkao kad je iala 16 g. Ona je zlo prema njemu najveće.Loš je ona čovek za nepoželeti nikome. Šta mislite G:dine Huso, da je Dejan vaš sin, a ona vaša snaha.Kako biste onda reagovali?Smimim tim, ona je vaš jproblem i lečite je.Dejan se vraća svojoj porodici, jer tu pripada.On je sa njom bio u tamnici.nikakav kontakt sa nikim nije mogao da ima,zašto, da ne bi čuo ko je i šta je ona.konačno je vreme da ga "bataljonka" zaboravi i da nestane iz njegovog života, jer ga ne zaslužuje.

Odgovori 41 5
Aja

17.01.2022 14:34

@Selma - Dalika će ozlediti Dejana, nasrće na njega često, štipa, udara, šamara. Dejan nju neče ubiti a Dejana su emotivno i psihički ubili Dalila u njeni roditelji. Huso savetujte ludu kćer da se makne id Dejana a ne da mu rađa sinove. Za većinu toga ste u pravu Selma, i ja sam čula da je Dalila problematična oduvek.

Odgovori 22 5
emina

17.01.2022 14:05

vasa kci nije ni ya jednog momka ona je otirac i nju treba tako tretirati

Odgovori 21 2
mina

18.01.2022 07:33

VI bi voleli da on bude pacenik i ubije nju nece stari njoj netreba niko da je sredi sama sebe ce da unisti od ylobe videcete