PLAKAO SAM ZBOG DEJANA I DALILE: Huso Mujić se oglasio, pa žestoko odgovorio Biljani: DRAGOJEVIĆIMA JE BOLJE DA ĆUTE!

Autor:

Zadruga

16.01.2022

09:28

Nakon incidenta koji se dogodio tokom proslave srpske Nove godine, kada je Dejan Dragojević sebi razbio glavu zbog scene Dalile i Filipa Cara, došlo je vreme da se Dejan pridruži zadrugarima i nastavi svoje učešće tamo gde je stao.

PLAKAO SAM ZBOG DEJANA I DALILE: Huso Mujić se oglasio, pa žestoko odgovorio Biljani: DRAGOJEVIĆIMA JE BOLJE DA ĆUTE!

printscreen/RTVPink

Sada se tim povodom oglasio Dalilin otac Huso Mujić koji kaže da je proživeo pakao dok je sve gledao kraj malih ekrana, prenosi Blic.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Ko ga je udario? On sam sebe. Da mogu da mu pomognem pomogao bih Dejanu, ali sam nemoćan. Nije mi dobro. Ja uopšte nisam za svađe koje se događaju između njega i Dalile. Ništa tu ne mogu da okrenem u njihovu korist. Ja sam u najgoroj situaciji od svih, ne mogu ništa da učinim, nerivram se. Sve gledam preko ekrana. Nije ničije dete lepo gledati kad se povredi, a kamoli Dejana koji je blizak meni. Plakao sam kao kiša kada sam gledao kako Dalila doziva Dejana. Mnoge su se sile usilile da se to rasturi. Neću da krivim nijedno ni drugo, želim samo da izađu živi iz rijalitija - poručuje Huso za Blic, a onda odgovara na optužbe Biljane Dragojević da je bacio crnu magiju na njihovog sina.

youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević

 

- Biljana komentariše mene, a ni ne poznaje me. Prvi sam podržao Dejana kada se dogodila preljuba, tako da je to najveća glupost koju Biljana priča da bacam crnu magiju. Ko uzme versku knjigu u ruke i pročita Islam, shvatiće da je to strogo zabranjeno u našoj veri. Dragojevićima je bolje da ćute - zaključuje Huso Mujić.

Komentari (6)

Loading
Pinporno

16.01.2022 09:56

Bolje vi da ćutite. Kaži što je tvoja ćerka prvo tražila Dejanovu krvavu majcu. Daće dragi Bog da se mađija vrati postavljaču. Jedna od bitnih stvari, vi se odmah unervozite i javite čim se zatalasa o crnoj magiji....

Aja

16.01.2022 09:59

Husi bi bilo najpametnije da ne daje izjave, nakon svake izjave još više se sramoti. I, kad uzmeš versku knjigu, tj. Kuran u ruke, šta u njemu piše Huso? Šta piše o ženi koja učini preljubu, laže, krade, pije alkohol i polugola hoda po kući, psuje i prostački se izražava, ženi koja ponižava i tuče muža i ostale? Treba li ostati u braku sa takvom ženom? Huso, ta žena je Dalila, tvoja nevaspitana ćerka a Dejan je njena žrtva. Ostavite Dejanovu porodicu na miru, vi plačete za zetom a njegova majka i brat neka šute i ne plaču zbog ozleđenog brata i sina. Sram te bilo Huso kao i Dalilinu majku koja je nije vaspitala.

Zana

16.01.2022 12:39

@Aja - Covece, jel 'Ti shvatas da su oni razvedeni ? Nisu vise NISTA jedno drugom ! Otkacite se od Dejana Dragojevica Otkacite se od DEJANOVE RODJENE MAJKE i RODJENOG BRATA.

nena

16.01.2022 18:47

U šta žena da veruje kada vidi koliko Huso tvoja ćerka manipuliše sa Dejanom,ubija ga u mozak.Ništa nije normalno i ženi dođe u sve da sumnja...