JANJUŠ JE RAZJARENA ZVER PREMA ALEKSANDRI: Majka Nikolićeve BESNA na ćerkinog BIVŠEG, a evo kako gleda na vezu sa Osmakčićem!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bliski prijatelj Aleksandre Nikolić i otkrio kako njena majka gleda na odnos ćerke i Marka Janjuševića Janjuša.

JANJUŠ JE RAZJARENA ZVER PREMA ALEKSANDRI: Majka Nikolićeve BESNA na ćerkinog BIVŠEG, a evo kako gleda na vezu sa Osmakčićem!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Majka Aleksandre Nikolić uopšte ne podržava odnos njene ćerke sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Oglasio se Aleksandrin bliski prijatelj za naš portal koji je u kontaktu sa njenom majkom, pa je tako rekao da ona uopšte nije podržavala vezu Aleksandre i Janjuša ni u prošloj sezoni.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra i Janjuš

- Slovenki se ne sviđa taj odnos sa Janjušem, nije joj se svideo ni prošle godine, niti joj treba ta priča. Pričao sam sa njom, mislim, ona voli svoju ćerku i svi znaju koliko je podržava, koliko je voli, ali njih dve su sklopile dogovor pre ulaska u Zadrugu. Aleksandra je obećala Slovenki da je neće obrukati - priča njen prijatelj i dodaje da kako njena majka gleda na odnos sa Markom Osmakčićem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra i Janjuš

- Slovenki se svidela veza sa Markom Osmakčićem, ali nije do nje. Kao i svaka majka nije joj bilo svejedno kada je gledala Janjuša da napada Aleksandru kao zver neka divlja, razrajena, onako odvratno da skače na ženu, to prosto govori o njemu kao osobi i kao muškarcu, odnosno da je nula od čoveka. Čemu onda uči svoje žensko dete, kada ovako napada neku devojku. Sram ga bilo - govori za Republika.rs Aleksandrin prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading