DEJAN JE OMAĐIJAN, MOŽE DA SE DOKAŽE: Čorba ŽESTOKO OPLEO po Dragojeviću, a onda se dotakao i Teodore!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Janković Čorba gostovao je u emisiji, a odmah je rešio da prokomentariše Dejana Dragojevića.

DEJAN JE OMAĐIJAN, MOŽE DA SE DOKAŽE: Čorba ŽESTOKO OPLEO po Dragojeviću, a onda se dotakao i Teodore!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Janković Čorba se po izlasku iz Zadruge uputio na Kopaonik, a sada se uključio putem video poziva u emidiju "Pitam za druga".

Čorba se na samom početku osvrnuo na Dejana Dragojevića zbog svih skandala u kojima se našao za samo 72 sata.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba

- To što ljudi pričaju da je on omađijan, mi možemo na neki način da dokažemo da je to istinito. Taj susret sa njegovom porodicom je bio emotivan, desilo se da je on bio potrešen, ali samo na momenat. Kao da je stvarno omađijan, njegov mozak je okupiran Dalilom. To čovek ne može da objasni. Kad se Dalila pojavila, to se sve poremetilo. On kaže da niko ne zna šta se dešava u njegovoj glavi - priča Čorba, pa dodaje:

Ja sam sa Dejanom imao dobar odnos, mogao sam da ga nasmejem i motivišem. A kada dođe momenat rijalitija, tu čovek ne može ni da ga posavetuje, tu se samo Dalila pita. Momenat kada ona dođe i pita bilo šta, on se složi - priča Čorba, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Milan Janković Čorba i Teodora

Podsetimo, njegova bivša devojka Teodora Bilanović je nedavno rekla da je Čorba bio nasilan prema njoj, a sada je rešio da prokomentariše te navode.

- Upućen sam u sve. O bivšim sve najbolje! Svako ima pravo da radi šta želi, nemam komentar, čujem šta se dešava, ali ostaću fokusiran na sebe i svoj put. Ko želi rijalitija neka igra, a ko želi pravi život, neka ga živi - kaže Čorba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan

16.01.2022 14:51

Corba, nula od coveka.