STANIJA DOBROJEVIĆ ŽESTOKO OSUDILA DALILIN POSTUPAK: To što je URADILA je ZLOBNO i SEBIČNO!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je rešila da da svoje mišljenje o Dalili Dragojević.

STANIJA DOBROJEVIĆ ŽESTOKO OSUDILA DALILIN POSTUPAK: To što je URADILA je ZLOBNO i SEBIČNO!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević je gostovala u emisiji "Magazin IN" pa je tako rešila da komentariše aktuelna dešavanja iz Zadruge, a odmah je iznela svoje mišljenje o Dalili Dragojević. 

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević

- Jesu je osudili, ali ja nisam neko ko bilo kome sudi. Moj stav jeste da je to strašno što je uradila, ružno je, i mislim da ako si čovek jednostavno ne možeš tako nešto da uradiš nekome ko te toliko voli, veran ti je, odan za pet godina braka, nije ti ništa loše uradio na oči i još da nastavljaš da ga vređaš, svaljuješ krivicu - kaže Stanija i dodaje da razume zašto je došlo do raspada braka, ali ne može da razume način na koji je to Dalila uradila.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

- S druge strane, nikad u životu ne znaš kad može doći do kraha braka, neke veze, prijateljstva, kažu da sve u životu ima rok trajanja i mi svi kad ulazimo u neku ljubavnu vezu, nigde ne piše da je to zauvek. Ne podržavam to što je uradila, mislim da je zlobno i sebično, možda je to trebalo na neki drugačiji, lepši način, ako je već odlučila da ga napusti - zaključuje Stanija, a prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading