MARKO ĐEDOVIĆ UBEĐEN DA JE NEKO OMAĐIJAO DRAGOJEVIĆE: Ovo su PARANORMALNE stvari, neko im je BAJAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović se osamio sa zadrugarima kako bi dao svoje mišljenje o Dalili i Dejanu.

MARKO ĐEDOVIĆ UBEĐEN DA JE NEKO OMAĐIJAO DRAGOJEVIĆE: Ovo su PARANORMALNE stvari, neko im je BAJAO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović se osamio sa Sandrom Rešić, Stefanom Karićem, Franom Pujasom i Dejanom Dragojevićem kako bi komentarisala dešavanja u Beloj kući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović priča sa zadrugarima

Marku je nejasno Dejanovo i Dalilino ponašanje, pa je tako ubeđen da je neko bacio magiju na njih.

- Ovde kao da im je neko bajao, ovo su paranormalne stvari, ne ona njemu ni on njoj, nego neko njima - rekao je Marko i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović priča o vradžbinama

- Ovo su stvarno paranormalne stvari. Ja bih konsultovao i vračare i magove i sveštenike, ne možeš da mi objasniš da ljudi prođu psihotest i da rade ove stvari. Neka viša sila je u pitanju - rekao je Đedović.

- Ona mu kaže da je prodana duša, pa šta si očekivala od čoveka koji je prodao celu svoju porodicu zbog tebe? - rekao je Marko, a onda je poludeo jer je Dejan krenuo da brani Dalilu.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video klipu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zana

15.01.2022 19:48

Dejan je nepopravljiva budaletina . I, on sam hoce da i dalje bude budaletina ! Cak i da se na kraju Zadruge pomiri sa ex zenom , i da su sve ovo glumili zarad para, treba da budes go*no da pristanes da glumis budaletinu.

MladenBg

16.01.2022 06:23

@Zana - Ti bas ne razumes stvari. One nisu crno bele. Jeste on se ponasa kao budaletina, ali ovo je ocigledno da je ona njemu ispirala mozak sve ove godine i napravila idiota koji je bezuslovno vezan za nju. To je cista psihopatologija i to je za lecenje, i to najozbiljnije. Covek nema moc odluke i centar sveta mu je ova sotona. Tako je ona htela da ima slugu pokornog. Ali sve te negativne energije se uvek vrate dvostruko, tamo odakle su inicirane.

Odgovori 12 3
Maša

18.01.2022 18:02

Ova Mujićka je definitivno veštica. Ona bi da švrlja s kim god hoće, a njega da drži na povodcu. Ona njega ne voli, ali ne može bez njega,odgovara joj takav kakav je. Ona bez njega je veliko NIŠTA. Odvela ga kao ne zrelog u ona bosanska brda gde ga je izolovala od spoljnog sveta i porodice i upravljala nj.mozgom. Strašno šta ova zmija radi. Neka im Bog bude u pomoći