DEJAN TRAŽIO 20.000 EVRA DA BI SE VRATIO U ZADRUGU? Dragojević UCENJIVAO produkciju, a ovo je tražio za Cara!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je napravio opštu pometnju kada je pre dva dana raskrvario sebi glavu staklenom flašom, a sada su isplivali detalji razgovora sa produkcijom.

DEJAN TRAŽIO 20.000 EVRA DA BI SE VRATIO U ZADRUGU? Dragojević UCENJIVAO produkciju, a ovo je tražio za Cara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević se danas vratio u Zadrugu nakon što je pre dva dana napravio opštu pometnju kada je raskrvario sebi glavu zbog Dalile Dragojević i Filipa Cara. Dejan je odmah izveden iz rijalitija kako bi mu bila ukazana adekvatna medicinska pomoć.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević se vratio u Zadrugu

Kako Kurir, piše, Dejan je odlučio da zavrti igru, pa je po ugledu na suprugu, odlučio da od produkcije traži 20.000 evra zbog svega što je pretrpeo.

Međutim, produkcija nije želela da pristane na ove uslove, jer smatraju da njegov skandal nije nimalo za pohvali, a Dragojević je nakon toga promenio ploču pa je rešio da se vrati u rijaliti bez dodatnog honorara, sa obećanjem da neće praviti nikakve probleme, ali samo ako izbace Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević nakon skandala

Prvo je zahtevao da ga diskvalifikuju, a kada je video da to nije moguće zatražio je da on i Dalila nemaju nikakav kontakt sa Filipom, jer smatra da je on kriv za njihove probleme.

Po svemu sudeći, produkcija je pristala na ove uslove, pa će drćati Cara na distanci dok se ne uvere da Dejan neće opet napraviti skandal-

Podsetimo, Dejan je pre ulaska u "Zadrugu" s produkcijom ugovorio nedeljni honorar od 1.500 evra, a pošto je u šou-programu već 20 nedelja, to znači da je do sad zaradio oko 30.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zana

15.01.2022 18:02

Mislila sam da ga je udarac flasom u glavu otreznio, osvestio. Ali, budaletina osta i dalje budaletina ? Budaletino, nije vama problem Car ciju ti diskvalifikaciju trazis . Sta ako ti se ex zena smuva sa Karicem, ili sa Osmakcicem, ili....Trazices i njohove diskvalifikacije ? Budaletino, vas problem je STO TE EX ZENA, DUDLILA, VISE NE VOLI . Kada ces to budaletino da shvatis ? A i moral si pokazao. Povredio sam sebe zato sto te zena ponizava , pa trazis 20.000 eura od produkcije da se vratis u Zadrugu?! .Ubij se od batina budaletino, jer, mozak ne upotrebljavas ! Ako ti se ne svidja unutra, stisni petlju, izadji, i, plati kaznu po Ugovoru.

Anja

15.01.2022 18:32

Nešto ne verujemnu ovu priču. Nije produkcija pijaca pa da se može cenkati a i potpisani Ugovori pri ulasku u Zadrugu ne dozvoljavaju takvu ucenu.

Odgovori 12 0
psihijatar

16.01.2022 09:23

Hahhahaha miš glupi misli da može da ucenjuje i to ništa manje, nego da izbace cara??? Hahahaha kakvi umišljeni debili