DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG DRAGOJEVIĆA PA URLALA PO IMANJU: UBIJALI su me GODINAMA, PUSTITE ME! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je nakon svađe sa Dejanom Dragojević otišla u dvorište gde je doživela nervni slom.

DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG DRAGOJEVIĆA PA URLALA PO IMANJU: UBIJALI su me GODINAMA, PUSTITE ME! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je već dna dana u nervnom rastrojstvu jer je jedva čekala da se njen bivši suprug Dejan Dragojević vrati u Zadrugu.

Međutim, Dejan je danas ušetao na velelepno imanje i odmah je "oduvao" bivšu suprugu nakon čega je usledila brutalna svađa u garderoberu između bivših supružnika.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

Dalila se nakon okršaja sklonila u dvorišta gde je počela da plače, a onda je usledio pravi haos.

- Pustite me, koga ću ja da ubijem? Šta mu ja radim? Mene su ubijali godinama! - urlala je Dalila dok su zadrugari pokušavali da je smire.

- Smiri se, Dalila, više, vidi šta sebi radiš! Saberi se! - govorio joj je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače zbog Dejana

- Šta vi znate? Lako je tebi reći! Da mi neko kaže da sam ja kriva, ko mene ubija? Ja znam ko je učestvovao u svemu tome, veliki savetnici kad namirišu keš - plakala je ona.

- Ja samo znam ko je savetnik, to me nervira. Naravno da su mu rekli nešto, uvek mu se punili glava protiv mene, uvek sam bila za sve kriva. Sad su dočekali - govorila je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače zbog Dejana

- Sad je kod tebe lopta, sad se ti skloni. Budi, ženo, sama u životu. Ni on ne može da podnese da si ti srećna, ni ti da je on srećan, gledaj da sačuvate živu glavu - savetovao ju je Đedović, prenosi Kurir.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Iva

15.01.2022 17:21

Mrs u sepak, odronu!

Ana

15.01.2022 18:26

Loša gluma, ovo je samo bes i steah da Dejanov novac ne uzme porodica Dragojević a ne Dalila kao što je i planirala. Navlačit će se sa Dejanom još par meseci,uzeti mu novac a onda, marš Dejane budalo. Izjela je Dalilu i ljubomora što porodica brine o Dejanu i šalju mu kvalitetnu odeću, ljubav i brigu za njega a njenih roditelja, braće i sestre nigde nema. Dobila je par džakova poluupotrebljivih krpica, sintetičkih i šljokičavih haljina i majica i to krije od koga je. Znamo samo za ono što je od Ljube iznudila plakanjem i nabrajanjem u kameru da se neko sažali. Ljubomora i sujeta je pojedoše, nije najlepša jer imamo Anđelu sa lepotom i lepo obučen, Taru koja zna izneti i pidžamu da bude zapaženo i još neke koje su zgodnije od nje a i bolje obučene. To Dalilu jede već mesecima a sad je kulminiralo sa Dejanovom garderobom. Danas mu uništava stvari, to treba produkcija oštro kazniti, trebalo je zaraditi novac da se to kupi a ako je ne kazne ona će to raditi i dalje.

jaca

15.01.2022 18:38

namerno glumata da iyayove bes protiv porodice Dragojevic to je ylo najveci sljam

Zana

15.01.2022 21:01

@jaca - Sljam. Nevidjena manipulatorka. Sada patetise da pridobije naklonost zadrugara i glasaca Psihopata koja uhvatila mladjanog mekusca za muza, pa mu pet godina ispirala mozak, i napravila od njega pseto na povodcu.