BOLEŠTINA! NENORMALNA JE KAO I NJEN OTAC! Biljana Dragojević BESNA na Mujiće: UŽASNO JE GLEDATI SNAJKU KAKO SE KREČI PRED MILIONIMA!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević očajna je nakon svega što se dogodilo njenom sinu Dejanu Dragojeviću i navodi da joj nije jasno zašto je Dalilina porodica i dalje za taj odnos.

BOLEŠTINA! NENORMALNA JE KAO I NJEN OTAC! Biljana Dragojević BESNA na Mujiće: UŽASNO JE GLEDATI SNAJKU KAKO SE KREČI PRED MILIONIMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je njen sin Dejan Dragojević razlupao sebi glavu i napravio opštu pometnju u Beloj kući, Biljana Dragojević kaže da se nije nadala da toliko daleko može da ode, pa priznaje da joj nije jasno zašto Dalilini roditelji podržavaju i dalje taj odnos, te da je njoj bilo teško da gleda njene odnose sa Filipom Carem, a kamoli Dalilinom ocu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o Dalili Dragojević

- Ona bi želela da moj Dejan samo gleda u onaj sto, da ćuti, da se ne čuje. Čim je veseo, čim je dobro njoj to smeta. Ne voli ga! Samo želi da ga uništi! Slušam njenog blesavog oca. Kažu, voleli bi da se oni pomire. Navijaju za njihovu ljubav! Koju bre ljubav? Pa ko bi normalan želeo da se njih dvoje pomire! To je boleština! Nenormalan otac, pa ne može ni ona da ispadne normalna - rekla je Biljana i dodala da je užasno što Huso Mujić i dalje podržava taj odnos:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević intimni

- Pitala bih njenog oca da li bi želeo da se pomire da je Dejan njegov sin, a da mu je ona snajka. Pa da gleda svoju snaju kako se na televiziji kreči pred milionima. Meni je bilo užasno dok sam to gledala - istakla je Dragojevićka, prenosi Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jasna

15.01.2022 13:24

Gospodja Dragojevic Biljana je sve u pravu nakaradna Dalla i dejan nikad netreba da budu yajedno

Konda

15.01.2022 13:42

Bez buldožera se ne ulazi u Zadrugu.