NEKA KLANJA KOME HOĆE SAMO NEKA SE VRATI! Biljana Dragojević očajna zbog Dejana i promene vere: URADILI SU TO NA SILU, ONI SU SEKTA!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević kaže da joj nije važno ako joj je sin promenio veru, samo da se vrati kući i skloni od Dalile Dragojević.

NEKA KLANJA KOME HOĆE SAMO NEKA SE VRATI! Biljana Dragojević očajna zbog Dejana i promene vere: URADILI SU TO NA SILU, ONI SU SEKTA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević intrigira svakodnevno javnost, a o njegovoj navodnoj promeni vere se mnogo spekuliše i dok on to negoduje, komšije tvrde da je Dejan sada Hasan, a snimci iz ''Zadruge'' nagoveštavaju da Dejan svakodnevno izvršava obred kupanja pred molitvu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević navodno je promenio veru

Njegova majka, Biljana Dragojević kaže da joj to nije važno, samo da se on skloni od Dalile:

- Ne bi me čudilo da je pod njenim uticajem promenio veru. Ali nema veze, samo da se on izvuče živ i zdrav iz tog odnosa, pa neka onda leti na Aladinovom ćilimu ako hoće. Mene stvarno ne bi čudilo da se on skriva i klanja pet puta dnevno tamo u Zadruzi. Uostalom, Bog je jedan. Svako neka se moli kome hoće. Ja to ne osuđujem, samo mi je problem što verujem da su ga u islam preobratili na silu - kaže Biljana za Informer i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o sinu Dejanu

- Ona i njeni su sekta. Iživljavaju se nad njim jer je ona pokvarena i zla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Zana

15.01.2022 12:45

Ako su njeni sekta , i ako je ona pokvarena i zla , kao sto kaze Biljana, tteba ds se zapita zasto njen sin i dalje trci za takvom zenom od koje se razveo ? Bivsa zena pokazala da NE valja , a kako se ON ponasao prema porodici, kako u zadruzi , ocigledno je da njemu fali ceo "namestaj " u glavi !

Odgovori 10 11
Snežana Miljanić

15.01.2022 13:10

Mislim da je krajnje vreme da g-đa Biljana otvori oči i sagleda realno situaciju dok još ima vremena.Dejan definitivno ima velikih psihičkih problema koji vuku duboko u prošlost,zato treba da se skoncentriše na svoje dvorište,a Mujiče ostavi na miru ,njen sin se odrekao svega što su oni kao porodica predstavljali,to je zastrašujuće.Dejanu treba adekvatna stručna lekarska pomoć i bezrezervna podrška njegovih roditelja i brata.

Odgovori 15 4
Polis

15.01.2022 18:59

Njemu treba naj hitnije neuropsihijatar,on i kada sedi i ćuti vidi se da njegovo psihičko stanje nije dobro...