MAJA RASKRINKALA ČORBU! Marinkovićeva SUROVO ISKRENA, obelodanila sve TAJNE: IMAM DOKAZ DA JE MALTRETIRAO TEODORU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je u emisiji kod Jovane Ljubisavljević otvoreno govorila o njenom i Čorbinom odnosu, a onda se dotakla i Teodore Bilanović.

MAJA RASKRINKALA ČORBU! Marinkovićeva SUROVO ISKRENA, obelodanila sve TAJNE: IMAM DOKAZ DA JE MALTRETIRAO TEODORU! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Maja Marinković bila je gost kod Jovane Ljubisavljević u emisiji ''Minsko polje'' i tom prilikom komentarisala Milana Jankovića Čorbu, sa kojim je bila u kraćoj romansi tokom četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'', a onda se u petoj sezoni da su bili initmni i neposredno pred ulazak.

Maji je pušten snimak Čorbinog razgovora sa Darkom Tanasijevićem, koji je rekao da se stidi što je uopšte bio sa njom.

- Jako se stidim i ne ponosim se time i žao mi je što sam to sebi ponovo dozvolio. Prvi put sam sebi dozvolio pakao kada sam bio sa njom, nikada Maju nisam voleo, nikada prema njoj nisam imao neke emocije. Ona je meni bila privlačna kao figura, simpatična i još mi je bio izazov u prošloj sezoni da ja kao dečko koji kuva i kog su ljudi gledali kao ''ajde ti kuvaj'', da ja mogu da smuvam devojku koja je bila najaktuelnija - pričao je Čorba.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Čorba tvrdi da se stidi odnosa sa Majom Marinković

- Ja uopšte nisam imala priliku da vidim njegov ulazak, da vidim njegovo obraćanje i da čujem kakvu je priču on ispričao o meni. To je sve laž. Čorba i ja smo oboje bili inicijatori, možda ja malo više, ali vidite nema mene, nema Čorbe. Ja sam zlatna koka, kada nema zlatne koke nema ni pilića. On prema meni nije ispao korektan, ja sam ga sačekala sasvim normalno. Ja bih bila sa njim i drug i nikada nisam dala na njega da ga bilo ko komentariše u negativnom smislu. On je pričao da je on bio pijan, da se ne seća ničega, to je sve laž. Mi smo se čuli par dana posle toga, jeste on meni napisao da se on ne oseća dobro, ali nakon toga što sam se ja naljutila i nisam mu odgovarala na poruke jer sam ga čekala kada je trebao da dođe kod mene, tako da su to priče za malu decu. Pranje pred njegovom bivšom devojkom koja ga je tužila zbog fizičkog nasilja. Čak imam i prepiske u telefonu, pošto se ta tema nije pokrenula - rekla je Maja i dodala da joj je žao što je ispao takav, jer ga je smatrala za dobrog čoveka:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Maja Marinković o odnosu sa Čorbom

- Meni je žao jer sam ja Čorbu smatrala za vrlo dobrog čoveka, on u meni nikada nije budio negativne emocije, bes i to. Meni je bilo drago kada sam ga videla u spoljnom svetu, meni je i sad krivo. Pozdravljam njegovu mamu Jadranku koja je divna žena, a mama me je sanjala te noći kada smo se on i ja videli.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Maja Marinković o Čorbi i Teodori

- Bilo mi je čudno kada sam dobila prepiske Teodorine koje je slala jednom mom prijatelju,  ja sam prepiske te dobila, nisam mogla da verujem da je Čorba neko ko je izvršio nasilje nad njom, radio joj je raznorazne stvari. Zapitala sam se, da li je to moguće, dečko prema meni nikada nije bio agresivan niti bilo šta. Neću sad da budem ko će da započinje tu temu, to će oni da reše tamo gde bude trebalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
mina

15.01.2022 12:09

VRATITE MAJU PRAVDA YA MAJU IYBACITI OLOSE DALILU DEJANA I CARA I NEK RIJALITI POCNE

mm

15.01.2022 13:26

BRAVO MAJO KO TEBE KAMENOM TI NJEGA STENOM O GLAVU

mm

16.01.2022 15:56

OVA JE ISPALA U PRAVU OLOSI SVI NA NJENU KICMU