NADAM SE DA JE DEJAN DOBRO, BILO JE STRAŠNO ZA VIDETI! Misica žestoko oplela po Dragojevićima, a onda OVO rekla za NJEGA!

Autor: Republika

Zadruga

14.01.2022

23:45

Jovana Ljubisavljević, bivša zadrugarka, komentarisala je ponašanje Dejana Dragojevića i njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

NADAM SE DA JE DEJAN DOBRO, BILO JE STRAŠNO ZA VIDETI! Misica žestoko oplela po Dragojevićima, a onda OVO rekla za NJEGA!

youtube.com/Zadruga Official

- Nadam se da je Dejan dobro! Pratila sam na strimu, ono je strašno za videti. Hvala Bogu da su svi dobro i da nema većih posledica. Žurka je posle bila odlična, najbitnije da je on dobro - priča Jovana u emisiji "Pitam za druga".

Ovom prilikom otkrila je da li krivi Dalilu za skandal sa dočeka srpske Nove godine.

- Videla sam da ga je napala za pivo i da je prošlo bez većih posledica, kasnije je Car čuo za sve unosio joj se u lice i Dejan to nije mogao da istrpi. Ona je bila okidač. Tu ima milion i jedna stvar koju možemo analizirati. Nisam ni na čijoj strani, gledam objektivno. Dobro je što nije skočio na Cara, sve se dobro završilo čini mi se - zaključila je misica.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

Ovom prilikom prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića generalno:

- To je potpuno nezdrav odnos, svi smo bili na Dejanovoj strani dok nije prešao preko svega. On se ponaša kao da je sve u redu, a ona hvata krivinu i radi sve što želi. Ovo je presedan koji smo videli da se devojka tako ponaša i tretira ga kao psa. Dobro je dresiran i sluša komande. Eto i vi ste maltretirani ipak. Da te neko toliko ponizi i uništi, a ti kao gluh i nem da preko noći oprostiš, nezamislivo. Stvarno bolesno - priča Ljubisavljevićeva.

Komentari (1)

Loading
Vida

15.01.2022 07:44

Ne vraćajte Dejana u Zadrugu neka ide u Veternik na lečenje i vraćanje u svoju veru.