DALILA JE KRIVA ZA DEJANOV SLOM! Filip Car okrivio Dragojevićku za sve, pa otkrio ŠTA NE SME DA KAŽE pred zadrugarima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car komentarisao je sa Saletom Luksom jezive scene ponašanja Dejana Dragojevića, nakon njegove svađe sa Dalilom Dragojević.

DALILA JE KRIVA ZA DEJANOV SLOM! Filip Car okrivio Dragojevićku za sve, pa otkrio ŠTA NE SME DA KAŽE pred zadrugarima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Tara mi je govorila da plače, ja sam je uzeo za ruku i pitao zbog koga plače. On je čudak, ali ona je kriva. Neću to da govorim za stolom, napašće me svi - govorio je Car.

- Ona ga je najstrašnije napala u pušionici - dodao je Luks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Imaju kvarne fore i on, a i ona... Isti su, bezobrazluk i takmičenje ko će koga više da uništi, a ja ne treba da ih primećujem. Ispadnem kao neko ko počačka i napravi haos, ne treba mi to u životu. Treba da se sprdam sa ostalim curama, ne treba mi on na duši - nastavio je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Sale Luks

 

- On je dečko za ludačku košulju - istakao je Luks.

- Ona nije loša, ali je kvarna. Saćuvaj me Bože takve žene, nisu ni druge bile nešto. Ovaje upakovana, pametna, inteligentna, dobra, a u stvarno dno dna. Čovek popio ona se sa njim prepucava. Sve je znala i priklonila mu se, na džoistik radi od njega idiota. Vidi da je labilan, neka prestane da mu trujemoza. Žena ne prestaje, odgovara joj ovo - opleo je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

14.01.2022 19:02

Car je kazao: - Ona nije loša, ali je kvarna.

Mrgud

14.01.2022 19:03

Šteta što ga Dejan nije istranžirao, ili bar nekom lopatom po glavi više puta, baš šteta

Odgovori 1 10