ŠOK! DALILA NA DEJANA BACILA "SIHIR!?! Dragojevićka primenjuje NAJJEZIVIJU MAGIJU NA SVETU, a evo šta se sa njom sve POSTIŽE!

Autor:

Zadruga

14.01.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević navodno veruje da je njena snajka Dalila Dragojević omađijala Dejana Dragojevića.

ŠOK! DALILA NA DEJANA BACILA "SIHIR!?! Dragojevićka primenjuje NAJJEZIVIJU MAGIJU NA SVETU, a evo šta se sa njom sve POSTIŽE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako kaže, a prenosi pomenuti portal, njegovi brojni fanovi rekli su joj da je njen sin pod uticajem muslimanske crne magije "sihir", najopasnije magije na svetu.

Podsetimo i David Dragojević je rekao u emisiji "Amidži šou" da smatra da je na njegovog brata bačena magija, a od samog starta pete sezone "Zadruge" se spekuliše da je Dalila imala navodno veze sa magijom.

- Dejanovi fanovi muslimanske veroispoveti šalju mi stalno poruke i koriste neke reči sa kojima mi objašnjavaju šta ona njemu radi. Duva mu stalno u facu i vrti mu rukom preo glave. Rekli su mu da mu radi neki "sihir". Ja sam to guglala i nije mi dobro bilo kada sam pročitala. Od tada pratim njihovo ponašanje i jasno mi je da mu nešto opasno radi - kaže Biljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

 

Ona kaže da joj je sada navodno drago što Dejan i Dalila nisu dolazili u njenu kuću u Veterniku.

- Dobro je što mi nije dolazila u kuću, ko zna šta bi mi bacala - navodno je rekla Dejanova majka.

Sihir je oblik crne magije koji je uglavnom zastupljen u islamskom stanovništvu. Govore da je veoma teško odupreti se ovoj sili jer obzima i dušu i telo.

- Imate osećaj kao da vas je šejtan celog zauzeo, upravlja vama i čini vam nezamisliva zla. Žrtve uglavnom moraju da idu kod hodže da bi ih oslobodio ovog zla. Sihir se postavlja tako što se uzme nečiji pramen kose, nokti, znoj ili neki lični predmet. Stavlja se iznad kuće ili na prilazu u dom. On može da razdvoji bračni par, da uništi porodicu, posvađa prijatelje, ali i da nanese psihički i fizički bol - kaže sagovornik "Informera" koji je imao iskustvo sa ovom magijom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Osoba koja baca magiju zove se sihirbaz i on treba na papiru da napiše ime osobe kojoj se pravi sihir, ime njegove majke i ime jednog od džina (šejtana).

- Na papiru ispisuje šta sve želi da džin uradi osobi koju mađija. Tako zadužuje džina čije je ime napisano na papiru da izvrši i obavi zadatak onako kako je napisano na papiru. Osoba koja je došla da se taj sihir napravi, papir stavlja u kuću, ili čak u piće nesrećnika kom baca magiju - kaže izvor.

Inače, pričalo se da je Dalila Dragojević omađijala i svog ljubavnika Filipa Cara.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

14.01.2022 23:43

Ovo me podseća na crna jaja koja je Raza poklonila Balvanu ,bio je kao omadjijan-lomio ruke , poludeo za ljubavnicom!

mina

16.01.2022 12:01

pa vidimo to prema filipu i dejanu non stop joj ruke na njihovim glavama ubedjena sam da madjija