OSTAVIO SAM ŽENU I DVOJE DECE ZBOG NJE: Gruja OGORČEN nakon RASKIDA sa Mimom: KAJEM SE ZBOG SVEGA, ZGADILA MI SE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić Gruja je raskinuo vezu sa Milanom Šarac, a sada je javno rekao da se kaje što je prevario suprugu Ljiljanu sa kojim ima dvoje dece.

OSTAVIO SAM ŽENU I DVOJE DECE ZBOG NJE: Gruja OGORČEN nakon RASKIDA sa Mimom: KAJEM SE ZBOG SVEGA, ZGADILA MI SE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Radio Sprrrdnja", domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević su ugostili Nikolu Grujića i Aleksandra Nikolić, a odmah je Janjuš upitao šta se dešava između njih dvoje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra i Nikola

- Ne smatram da me muva, ali ga razumem u čemu se nalazi i zbog situacije koju je sam sebi napravio. Tu je Gruja, sednemo, popričamo. Bliski smo, ali ništa preterano. Skuva mi čaj, jer mi je ovih dana loše - rekla je Aleks.

Gruja je nakon ovoga poludeo zbog bivše devojke Milane Šarac, zbog koje je ostavio suprugu Ljilju.

- Ma boleština... Pa vidi ovako, ja ću je poslednji put uzimati u usta zato što mi se ta devojka toliko smučila, zgadila. Pet, šest dana, pa to je katastrofa, priča sa drugim muškarcem o letovanju zajedničkom. Da ne prozivam sad ponaosob. Da dozvoli da joj Dino stavi ruku na gu*u... - rekao je Gruja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra, Nikola i Dino

Da li se kaješ zbog svega što si uradio - pitao je Karić

- Da. Ja ne znam da li je ona svesna šta sam uradio? Ostavio sam ženu i dvoje dece zbog nje, ali je ja tek sada upoznajem. Pao sam pod pritiskom javnosti i ispao sam najgori prema osobi koja me je volela i rodila dvoje dece. Ono što sam juče video je boleština i rekao sam da ono što ima u planu da me bar ispoštuje. Ne očekujem da će biti Ljiljana tu za mene, ali bih voleo da mi kao čoveku oprosti, da imamo komunikaciju kao normalni ljudi - rekao je Gruja.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladica

14.01.2022 17:29

Slepac. Svi su mu govorili da ona nije za njega, da ima brak, ženu i decu. Treba sada gleda u Janjuša koji se šali sa svima ali neće ni kontakt ni vezu.