DALILA JECA NA SAV GLAS, ZADRUGARI JE SMIRUJU: Ubeđena da se Dejan NEĆE VRATITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je napravio pravi lom kada je u toku sinoćne proslave razlupao sebi glavu, a Dalila Dragojević celo jutro plače jer misli da joj se bivši suprug neće vratiti.

DALILA JECA NA SAV GLAS, ZADRUGARI JE SMIRUJU: Ubeđena da se Dejan NEĆE VRATITI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je provela cela jutro u suzama zbog Dejana Dragojevića, jer je tokom sinoćne proslave izrevoltiran njom i Filipom Carem razlupao sebi glavu staklenom flašom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino teši Dalilu

Dejan je nakon toga hitno prevezen u Urgentni gde je dobio tri kopče, a pošto se Dragojević i dalje nije vratio na velelepno imanje, Dalila strepi da se neće ni vratiti.

Dino Dizdarević je sve vreme bio pored nje i tešio ju je, ali joj nije mnogo pomoglo jer je sve vreme grcala u suzama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila u suzama zbog Dejana

 

- Brine se da nije Deki pobegao. Nemoj da se sekiraš, znaš da te voli, da te ne bi ostavio samu... Sigurno spava i odmara - govorio je Dino.

- Da su samo tri kopče vratio bi se, neće se ni vratiti - jecala je Dalila.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video snimku ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Iva

14.01.2022 15:28

Seljancica !

Aja

14.01.2022 16:49

Dalila plače kad njoj odgovara a to je u situaciji kad vidi da je preterala po mora da popravi sliku o sebi. Tada vrišti, jeca, jadikuje,pada u nesvest, kaje se kao što je bilo i sinoć. Kroz sat vremena je bila ponovo u elementu sa alkoholom u ruci (natočila je u garderoberu nešto u šalicu i nudila i Matoru), igrala je i pevala a usput se pravdala kaki ona nije kriva. Dalila uopšte nema svest o užasu koji je priredila Dejanu kroz ovih par meseci. Dalili ne predstavlja ništa loše to što je imala ljubavnika pred mužem i nakon toga što muža ismejava i ponižava svaki dan. On jeste slabić ali Dalila i njena porodica su to napravili od njega. 7 jiš uvek nakon svega šta su mu uradili, oni neće da ga puste da se vrati svojoj porodici da ga izliječe. Sinoć je glavni okidač bio alkohol za sve što se posle desilo. Ja bih Dalilu, Matoru i Cara potopila u kadu punu piva da se u njemu kupaju, piju i udišu i da se jednom zasite alkohola koji im je svima uništio zdravo rasuđivanje.

Zana

15.01.2022 01:14

On, emotivno nezreo, bez samopostovanja, pic**lizac, u duetu sa zenom - oholi i cinicni Ona, amoralna, egocentricna, nevidjeno zlo, nevidjena manipulatorka, ohola, makijavelista. Njega- na lecenje. Od nje- bezati sto daljeeeeeee.

jaca

15.01.2022 12:05

SELJANKA SVE GLUMI ONA JE SVE NAPRAVILA DERE SE ONOM DECKU JEBALO JE PIVO KAO FOL ONA BRE TREBA DA SE IYBACI PA NEK GLUMATA SA SVOJOM SELJANKOM MAMOM TAMO ODAKLE JE DOSLA