DALILA JECA NA SAV GLAS, ZADRUGARI JE SMIRUJU: Ubeđena da se Dejan NEĆE VRATITI! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

14.01.2022

14:39

Dejan Dragojević je napravio pravi lom kada je u toku sinoćne proslave razlupao sebi glavu, a Dalila Dragojević celo jutro plače jer misli da joj se bivši suprug neće vratiti.

DALILA JECA NA SAV GLAS, ZADRUGARI JE SMIRUJU: Ubeđena da se Dejan NEĆE VRATITI! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je provela cela jutro u suzama zbog Dejana Dragojevića, jer je tokom sinoćne proslave izrevoltiran njom i Filipom Carem razlupao sebi glavu staklenom flašom.

youtube.com/Zadruga Official

Dino teši Dalilu

Dejan je nakon toga hitno prevezen u Urgentni gde je dobio tri kopče, a pošto se Dragojević i dalje nije vratio na velelepno imanje, Dalila strepi da se neće ni vratiti.

Dino Dizdarević je sve vreme bio pored nje i tešio ju je, ali joj nije mnogo pomoglo jer je sve vreme grcala u suzama.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila u suzama zbog Dejana

 

- Brine se da nije Deki pobegao. Nemoj da se sekiraš, znaš da te voli, da te ne bi ostavio samu... Sigurno spava i odmara - govorio je Dino.

- Da su samo tri kopče vratio bi se, neće se ni vratiti - jecala je Dalila.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video snimku ispod.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Aja

14.01.2022 17:49

Dalila plače kad njoj odgovara a to je u situaciji kad vidi da je preterala po mora da popravi sliku o sebi. Tada vrišti, jeca, jadikuje,pada u nesvest, kaje se kao što je bilo i sinoć. Kroz sat vremena je bila ponovo u elementu sa alkoholom u ruci (natočila je u garderoberu nešto u šalicu i nudila i Matoru), igrala je i pevala a usput se pravdala kaki ona nije kriva. Dalila uopšte nema svest o užasu koji je priredila Dejanu kroz ovih par meseci. Dalili ne predstavlja ništa loše to što je imala ljubavnika pred mužem i nakon toga što muža ismejava i ponižava svaki dan. On jeste slabić ali Dalila i njena porodica su to napravili od njega. 7 jiš uvek nakon svega šta su mu uradili, oni neće da ga puste da se vrati svojoj porodici da ga izliječe. Sinoć je glavni okidač bio alkohol za sve što se posle desilo. Ja bih Dalilu, Matoru i Cara potopila u kadu punu piva da se u njemu kupaju, piju i udišu i da se jednom zasite alkohola koji im je svima uništio zdravo rasuđivanje.

Zana

15.01.2022 02:14

On, emotivno nezreo, bez samopostovanja, pic**lizac, u duetu sa zenom - oholi i cinicni Ona, amoralna, egocentricna, nevidjeno zlo, nevidjena manipulatorka, ohola, makijavelista. Njega- na lecenje. Od nje- bezati sto daljeeeeeee.

jaca

15.01.2022 13:05

SELJANKA SVE GLUMI ONA JE SVE NAPRAVILA DERE SE ONOM DECKU JEBALO JE PIVO KAO FOL ONA BRE TREBA DA SE IYBACI PA NEK GLUMATA SA SVOJOM SELJANKOM MAMOM TAMO ODAKLE JE DOSLA