KOMŠIJE MILJANE KULIĆ OTKRILE PRAVU ISTINU O ZADRUGARKI: Sve je IZMISLILA, ko bi nju OŽENIO!?

Autor: Republika

Zadruga

14.01.2022

12:42

Miljana Kulić je šokirala javnost kada se nedavno udala za momka kog je tek upoznala, a sada su rešile da progovore i njene komšije iz Niša.

KOMŠIJE MILJANE KULIĆ OTKRILE PRAVU ISTINU O ZADRUGARKI: Sve je IZMISLILA, ko bi nju OŽENIO!?

instagram.com/miljanica_kulic

Miljana Kulić

Miljana Kulić je diskvalifikovana iz Zadruge zbog nasilničkog ponašanja, kada je bivpem vereniku Lazaru Čoliću Zoli olupala glavu štiklom.

instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić sa suprugom

Samo mesec dana nakon izlaska, Miljana je promenila svoj život iz korena, pa je tako rešila da se uda za momka kog je tek upoznala, da pazari hotel na Zlatiboru, a roditeljima je kupila skupoceni automobil. 

Sada su se oglasile i Miljanine komšije iz Niša, koji nisu štedeli reči po pitanju bivpe zadrugarke.

instagram.com/miljanica_kulic

Miljana Kulić sa suprugom

- Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dete nije videla mesecima, a otišla na Zlatibor da se provod - kaže komšinica Kulićevih za Blic i dodaje:

printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić

- Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije - završila je ona, a umešao se i komšija koji poznaje Miljaninog oca Sinišu.

- Siniša je loše, videli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dve ćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira - završio je komšija, a prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Bra

14.01.2022 14:45

Miljana kupila hotel, kola, ljudi pa nije hotel boks cigareta. Lazu sve.

Vlada

14.01.2022 17:36

@Bra - Majka joj kupila i kuću i pola stana na Zlatiboru. Pola stana?!