MOGAO JE DA SE UBIJE, JURILI SMO GA PO BOLNICI: Biljana Dragojević u TOTALNOM RASULU zbog Dejana: KIDNAPOVALA BIH GA!

Autor:

Zadruga

14.01.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Biljana Dragojević se oglasila nakon sinoćneg skandala i otkrila da su ona i David Dragojević celu noć tražili Dejana po bolnici.

MOGAO JE DA SE UBIJE, JURILI SMO GA PO BOLNICI: Biljana Dragojević u TOTALNOM RASULU zbog Dejana: KIDNAPOVALA BIH GA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je sinoć doživeo pomračenje zbog Dalile Dragojević i Filipa Cara, pa je tako razlupao sebi glavu, a njegova majka Biljana Dragojević je sve vreme pratila uživo šta se dešavalo na velelepnom imanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević

Biljana se sada oglasila i ispričala kroz kakav pakao je prišla zbog sinoćneg skandala.

- Sedela sam kući i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam želela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gde su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - kaže Biljana i dodaje da su dugo čekali Dejana, ali da su uspeli da ga vide na kratko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević krvav

Videli smo ga kada su ga dovozili iz bolnice, prolazio je u kombiju pored nas. Bio je izbezumljen kada nas je video. David mu je doviknuo da pazi na sebe. On je bio u totalnom čudu - priča Bilja za Informer.

Biljana tvrdi da je najbolja stvar koju bi Dejan trebalo da uradi jeste ta da napusti rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević raskrvario glavu

Mislim da bi bilo najbolje da on izađe napolje. Ja da mogu, kidnapovala bih ga! Strašno mi je bilo dok sam to gledala! Posmatrala sam ja njihovo ponašanje čitave večeri i iščekivala sam da će izbiti neki haos, ali nešto onako nisam mogla da zamislim. On je mogao da se ubije! To je momenat. Plašim se da sledeći put ne bude kobno. Postoji tamo obezbeđenje i oni brzo reaguju, ali ipak to je sekund. Niko ne može da predvidi šta može da se desi.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Pa da

14.01.2022 12:13

Tako vam je gospodjo kad nazivate odraslog coveka BEBA I MICA, trebalo je da napravite od njega muskarcinu , coveka , a ne nestabilnu licnost, koja kod zene trazi mamu.

Cica

14.01.2022 13:15

Pa svi su znali kada su ulazili u zadrugu da je to program nasilja,kriminala,starleta,prostitutki a najmanje pametnih ,i uspešnih ljudi,što se čudimo kada je reklama razvrata,bluda,seksa ,nasilja....još pod okriljem nacionalne TV!!!Jadna nam nacija ,gde je ministar kulture?Verovatno je i on u ovom projektu🤮🤮🤮

Slavko

14.01.2022 13:22

Koji je on kreten i budala vodite ga na psihijatriju

Mrgud

14.01.2022 13:56

@Slavko - Nije on povidljiv, on je samo zbunjen i zaljubljen, malo posesivan i blag. Najveće zlo što hoda zemljom je spletkaroš Đedović, tu je ona nakaza što je zovu matora.