EMINA MUJIĆ ULAZI U ZADRUGU? Oglasila se Dalilina majka povodom SKANDALA, pa spomenula i Husa!

Autor: Republika

Zadruga

14.01.2022

10:49

Emina Mujić se oglasila nakon što je Dejan sinoć raskvario sebi glavu sa čašom.

EMINA MUJIĆ ULAZI U ZADRUGU? Oglasila se Dalilina majka povodom SKANDALA, pa spomenula i Husa!

facebook.com/Emina Mujić

Tokom sinoćne proslave srpske Nove godine, Dejan Dragojević je izgubio sve živce pa je tako sam sebi razlupao glavu čašom, a sada se oglasila majka od Dalile Dragojević, Emina Mujić.

printscreen

Emina Mujić

- Koliko volim Dejana za svaku njegovu suzu i Dalilinu platiće ološi... To nisu ljudi, to su monstrumi! Imam ja dokaznog materijala kad zatreba za ove koji su do juče bili niko i ništa i sad se malo izgradili na osnovu "Zadruge" - rekla je ona za Blic i dodala:

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević krvav

- Jedino rešenje je da ja uđem i razotkrijem sve dole i da pokažem nekima gde im je mesto Uplašila sam se kad sam videla sve ovo. Ubeđuju Dejana u suprotno, a tako i Dalilu. Igraju se životima. Deca se vole, ali dušmani im ne daju. Taman su se pomirili i sve lepo, kad sinoć haos. Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je l treba da padne mrtva glava...- kaže Dalilina majka, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Milica

14.01.2022 11:46

Zašto da padaju žive glave gospođo ???

jaca

15.01.2022 13:11

KAKVA BRE GOSPODJA OVA SPECENA YLA YENA RODILA ONU DROCU I MONSTRUMA

Dejan

16.01.2022 00:36

Opa ulazi PRAVA Narkomanka , sa dugogodisnjem stazhu i reputaciji za prvi put u Zadruzi . Ako iko misli da i pre su bili narkomani unutra ocito ne znaju kojeg je dno dna OVA !!!