STIGLA JE KARMA, NEK VAM JE BOG U POMOĆI: Vesna Rivas ISPONIŽAVALA Dalilu, pa otkrila da je bila U PRAVU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas je nedavno izjavila da Dragojeviće čeka veliki preokret, a pevačica se sada oglasila nakon sinoćneg incidenta.

STIGLA JE KARMA, NEK VAM JE BOG U POMOĆI: Vesna Rivas ISPONIŽAVALA Dalilu, pa otkrila da je bila U PRAVU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas

Vesna Rivas je poznata po tome što dobro čita tarot karte, a ona je u par navrata i govorila da Dejanu i Dalilu Dragojević čeka veliki preokret, pa je tako i pogodila da će se razvesti.

Vesna se sada oglasila na svom Instagram profilu kako bi iznela svoje mišljenje nakon sinoćne situacije gde je Dejan izrevoltiran razlupao sebi glavu, pa je tako morao hitno da bude prevezen u bolnicu.

 

 

- Početak njihovog pakla... D&D... Mnogo su sejali zla,mnogima zla naneli, prljave igre i scenarija sami nudili a sada od njih stradaju... Fabrika zla pala pod stečaj.. Dalila je od Dejana stvorila robota a kad ga je usavršila, rešila je da ga proda, dobro unovči i zapali iz njihove baze... Rijaliti joj je bila jedina šansa i poligon da to i ostvari... Ali, previdela je da smo u 2021/2022 god, u energijama koje nemaju veze sa onim od pre 5 god i ljudima koji su joj pomagali da ostvari svoje monstruozne planove i puteve... - napisala je pevačica pa dodala:

 

 

- Dobila je dalje i dobar honorar, i glavni kadar, i beneficije koje njoj znače plus dva krvoločna kera čuvara da je pokrivaju u ovom serijalu, Dejana i Irmu. Ko te stvori taj jedini može i da te uništi, da te pusti da ti budeš ti... Dalila je sad pred realnim, svojim ogledalom. Ona je stvorila Dejana, pustila ga niz vodu, da on bude on i evo šta gledamo... Sada, u Zadruzi su oni--oni, ogoljenih života... Shvatite ljudi kroz njihov primer--više Božijih poruka-- veštačka slava i lažna kruna nikada nije trajala niti opstala, oteto--prokleto. U laži su kratke noge, nikada niko nije izgradio sreću na temeljima tuđe nesreće, kako zračiš-tako privlačiš, rugala se ruga pa joj posta druga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan nakon incidenta

- Možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš, nemoj pa se ne boj, pazi šta želiš i prizivaš-možda i dozoveš (Dalila se tad pre 5 god svima sa mržnjom unosila u facu i svako malo, uz veštičarski kez izgovarala KARMA je Kučka)... Stigla KARMA... stigla 6-ca... Zadruga 5,počela u godini 5-ce,energetski 5-ca i dalje traje sad u godini 6-ce sve do 15-og juna, dakle, u prevodu, raščišćavanje svih emotivnih odnosa, prvenstveno bračnih i porodičnih, pucanje svega što je trulo, lažno i prevarom stečeno... D&D, Bog vam u pomoći....

U sve ovo se umešala i pevačica Maja Nikolić, koja je nedavno na Zadrugoviziji ušla u sukob sa Dalilom.

 

 

- Tako je! Samo da ih Bog sačuva da ne učini Dejan neko zlo,a već je pala krv. Sve si bila u pravu - napisala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Mimica

14.01.2022 09:53

Ma da,i ova koristi situaciju za reklamu,a i leci svoje licne frustracije sa Dalilom.Kako moze neko od nekog da napravi nesto sto taj ne zeli.

Odgovori 14 40
Jovana

14.01.2022 13:11

@Mimica - Tako je. Bravo. Niko nikog nemoze da nagovori ako taj neko nesto nezreli.

Odgovori 11 25
Bra

14.01.2022 13:31

Zeno ne lupetaj vise, koristis momenat da se reklamiras i da podsetis narod da si jos ziva.

Odgovori 12 24
Ina

15.01.2022 14:52

Joj Vesna o chemu Ti prices? Zar Ti nekim da moralishes. Nema veceg zla od Tebe i Maje Nikolic. Ocistite sve prljavstine iz vaseg dvorista . Najveci prevarant i manipulator si Ti . Mogla bih o tebi i tvojim nedelima da napisem Roman. Setiti se Vesna stana na Banovom brdu i logs si privodila, i za sto si sve razvela? SETI se takozvanih,,mioma” na stomaku kako si ih nazvala na Farmi a istina je operacioni zahvat tvoje prekomerene tezine. A Karma je kucka kao i Ti.