KRISTIJAN OTKRIO TAJNE ESTRADE: ONE su redovno ORGIJALE i ŠMRKALE, a NJU sam PLJUNUO!

Autor:

Zadruga

13.01.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je poznat po svom burnom životu, a sada je rešio da otkrije deo svoje autobiografske knjige.

KRISTIJAN OTKRIO TAJNE ESTRADE: ONE su redovno ORGIJALE i ŠMRKALE, a NJU sam PLJUNUO!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović napisao je autobiografsku knjigu, pa je tako rešio da u njoj ispriča neke nepoznate detalje iz javnog sveta sa početka devedesetih godina prošlog veka.

Do sada bivši zadrugar nije želeo da priča o dve pevačke zvezde u usponu, koje su sada velika imena na našem estradnom nebu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Jedna naša pevačica je redovno orgijala sa svojom tadašnjom najboljom drugaricom, koja je isto pevačica. Tu je bio i jedan pevač, koji je tragično nastradao pre nekoliko godina, kao i nekoliko žestokih momaka, i to je sve dokumentovano na video-snimcima. Taj pevač je uzimao kašiku heroina i bacao im na krevet i po stomaku, dok su one šmrkale i lizale se celu noć. Bilo je tu još likova sa estrade, političari tada nisu dolazili - rekao je Kristijan, a onda se prisetio i susreta sa jednom od tih pevačica koja je u međuvremenu udala i rodila dvoje dece.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

- Video sam je posle nekoliko godina, već se bila udala. Video sam sram u njenim očima. Zašto? Znaš koja je to šifra? "Ti znaš sve, molim te, pssst!" S tom pevačicom je bio njen pokojni muž i ja prilazim, pružam joj ruku i kažem joj: "Gde si ti?" A ona me gleda i kaže: "Ćao! Ja sam ta i ta." Kad joj se muž okrenuo, ja sam je pljunuo. On to nije video. Moralne drolje ne volim - rekao je Golubović, a prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Kristijan Golubović i Kristina

- Ova što je sad popularnija je mnogo pozajmljivala za garderobu, pa su to delile, nosile su fejk stalno. Ta je imala moje haljine za slikanje za kalendar i moju bundu za svadbu, koju sam ja ukrao u Grčkoj, pa joj dao. Nek pokuša neko ovo da demantuje, pa ću otkriti i njihova imena - završio je Kristijan.

Ovo je samo jedna od mnogih priča iz Kristijanove autobiografije, koja bi trebalo da se pojavi u javnosti za manje od mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dejan

14.01.2022 13:38

Koji šljam, svi zajedno. Ološ

Odgovori 16 1