MAJA PROGOVORILA KOD MISICE: Caru sam ostavila OŽILJAK na licu i SRCU! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

13.01.2022

20:04

Emisija "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" premijerno svakog četvrtka od 20 časova na portali i jutjub kanalu Republika.rs

MAJA PROGOVORILA KOD MISICE: Caru sam ostavila OŽILJAK na licu i SRCU! (VIDEO)

Republika

Kako smo već najavili ovonedeljna gošća u emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" je bivša zadrugarka Maja Marinković. 

Maja ne otvorila dušu kada je njena diskvalifikacija iz Zadruge u pitanju, pa je tako komentarisala teme koje su obeležile njeno učešće. 

ST/N. PANČIĆ

Maja Marinković

Maja je progovorila u svom stilu bivšeg partnera Filipa Cara. 

-Ostavila sam mu ožiljak na licu, ali i srcu - izjavila je Maja aludirajući na to što je pre same diskvalifikacije bivšeg dečka izgebala noktima po licu. 

Šta su sve Jovana i Maja pričale, i zbog čega je Misica plakala pa morala da prekine snimanje emisije pogledajte u videu na početku teksta!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

13.01.2022 22:51

Lepo urađena emisija. Za Jovanu smo se već uverili da sa gostima dobro vodi razgovor a večeras me Maja ugodno iznenadila. Za vreme boravka u Zadruzi Maja je jako malo pričala, sve joj se svodilo na svađe a večeras smo se uverili da je Maja i dobar kimentator. Maja i te kako sve primećuje i izvodi dobre zaključke. Zausta je šteta što se vezivala uz neostvarene muškarce i pokazala sebe samo u lošem svetlu i svoju mračnu stranu. Ali, Maja je dobar čovek i prijatelj.9