KRALJICA MATURE! Dalila Dragojević NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako je izgledala BEZ SILIKONA I SILNIH OPERACIJA! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

13.01.2022

12:16

Dalila Dragojević, koja se u centru medijske pažnje našla nakon što je prevarila supruga Dejana Dragojevića u "Zadruzi", nekada je imala plavu kosu i bila potpuno neprepoznatljiva.

KRALJICA MATURE! Dalila Dragojević NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako je izgledala BEZ SILIKONA I SILNIH OPERACIJA! (FOTO)

printscreen/TVPink

Dalila je snovnu školu je završila u Tuzli, dok je živela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila u Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Tada se preselila kod oca.

Kako nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, podvrgla se mnogim estetskim intervencijama.

printscreen/TVPink

Dalila Dragojević

 

Tako je uradila operaciju nosa i stavila silikon u usne, koji je pre ulaska u rijaliti i izvadila, kako bi vratila što prirodniji izgled. Kako bi se ove promene što manje isticale, ofarbala je kosu u prirodnu braon boju, kako bi postigla prirodniji izgled. Mnogi kažu da je Dalila ugradila i silikone u grudi.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija, kako piše u opisu, sa mature, gde je Dalila skoro neprepoznatiljiva plavuša, u čipkanoj i providnoj uskoj haljini!

 

 

- Kraljica mature Dalila Moreno - piše u opisu fotografije.

Komentari (3)

Loading
SNEZA

14.01.2022 20:34

Znaci operisala je samo nos , a to nisu silne operacije , samo ju pljujete jer ste bolesnici bez svog života pa nosine zabadate u tuđe