FILIP CAR JE DUŽAN TAKIJU: Mina Vrbaški RASKRINKALA bivšeg dečka, a onda je spomenula i Dalilu!

Autor:

Zadruga

12.01.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car poslednjih nekoliko dana izaziva pažnju, ali i čuđenje, kako zadrugara, tako i javnosti. Iako neprestano kuka za Majom Marinković on njene diskvalifikacije, Filip Car je uspeo da se samo dva dana nakon ovog događaja ljubi sa Anom Jovanović, a obnovio je i kontakt sa Dalilom Dragojević.

FILIP CAR JE DUŽAN TAKIJU: Mina Vrbaški RASKRINKALA bivšeg dečka, a onda je spomenula i Dalilu!

Foto: Privatna arhiva

Taki

Careva bivša devojka Mina Vrbaški otkrila je šta misli o Filipovim postupcima u poslednje vreme, prenosi Pink.

- Filip je neko ko isključivo gleda da je njemu dobro! To plakanje za Majom ima neku drugu pozadinu, ne mogu da tvrdim, ali mislim da je on njoj i Takiju dužan neke usluge! Dalilu pokušava ponovo da privuče sebi, samo još mi nije tu jasan razlog! Ana je bila čista prilika koja se nudila, a on bio pijan, pa što da ne, nema tu apsolutno ništa - smatra Vrbaški.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

Danas je u Beloj kući ponovo došlo do konflikta između Cara i Mensura Ajdarpašića, nakon što je Mensur naveo Filipa kao jednog od zadrugara koji se na slavi šlihtao Stefanu Kariću, a zamerio mu je i to što je Jovanu Ljubisavljević pozdravio sa "naša Jovana". Car je smatrao da se Mensur ponovo "upalio" protiv njega upravo zbog Ane Jovanović, sa kojom je pre njegog poljupca sa Filipom flertovao.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Filip Car

 

- Što se tiče sukoba njega i Mensura, ima tu više problema! I jedan i drugi su glasni i ne daju na sebe! Negde smatram da sam zapravo ja uzrok te netrpljevosti, sećam se kada mi je Filip prosle sezone rekao da njega nisam volela ni pola koliko Mensura. Sto je tačno! Mensur je eksplozivan, ali ne na način na koji je to Filip, on prosto ne izgovara onakve bljuvotine kao što to radi Car! - zaključuje Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading