DEJAN DRAGOJEVIĆ UPUTIO NAJSTRAŠNIJE PRETNJE DALILI I CARU: Ako se pomire, SAMLEĆU IH oboje

Autor: Republika

Zadruga

12.01.2022

14:46

Dejan Dragojević je po prvi put iskreno pričao o svojim emicijama što se tiče ljubavne veze između Dalile Dragojevića i Filipa Cara.

DEJAN DRAGOJEVIĆ UPUTIO NAJSTRAŠNIJE PRETNJE DALILI I CARU: Ako se pomire, SAMLEĆU IH oboje

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je danas kod Drveta Mudrosti rešio da otvori dušu o celokupnoj situaciji između njega, Filipa Cara i Dalile Dragojević, pa je tako na samom početku ispričao šta misli o svojoj budućnosti sa bivšom suprugom.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević priča sa Drvetom Mudrosti

- Taj odnos Dalile i mene... U sekundi se menja, ne družim se više ni sa kim, psihički nisam dobro. Kada sedim sa nekim, non stop ide ista tema, Dalila - Car. Aktiviraću se za dve tri nedelje opet. Nema niko posebno da to potencira ali svi dođu do te teme, ne mogu da slušam. Postoje ljudi koje ne mogu ni da slušam. Smaram me to, bolje mi je po strani. Sa Dalilom se samo družim, jedemo. Ona meni pokušava da pomogne, ali sve nam je teže. U jednom trenutku nam prija taj odnos, u drugom ne. Treba se navići na ovo, ona je u bunilu, ni sama ne zna gde će i šta će. O sebi još nisam počeo da razmišljam, sve u svemu hoću da pomognem i njoj i sebi. Najlakše mi je kad je ona pored mene, ali neću da je komentarišem niti napadam. Kada vidim da sedi tamo, sve mi nekako nerealno. Ali dobro, o sebi još nisam počeo da razmišljam, doći će vreme i za to - govorio je Dejan, a onda se osvrnuo i na njenog ivšeg dečka Cara.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević priča o Dalili Dragojević

- Car je stalno dodiruje u prolazu, prati, gleda, uhodi, sedi poreko puta nje, ni taj mi odnos nije jasan. Da ti ne pričam kako se osećam. Samleo bih ih o zid da sam onaj od početka. Najviše me boli kada on baci neku glupu foru, a ona se nasmeje. On stalno traži neku reakciju od nje, a ona mu i da posle tri četiri sata. Gledam da upoznam nju kroz ovo što se dešava. Kad je bila Nova godina, ja sam pitao da li je on dodirnuo, posle nisam hteo da pravim problem. Mnogo je zamršeno. Da ima laser, upecao bi je. Ona se ne suzdržava, napravila je sr*nje i nema za šta da se suzdražva. Ne znam šta je u njenoj glavi. Ne verujem joj više, neke stvari da, ali u nekim mi bude sumnjiva. U njihovim raspravama, on je drukara, ona meni ispriča, a on doda još nešto, ali ja to na kraju pustim i eto. Pokušavam nešto, a ne znam šta, borba sa vetrenjačama. Gutam u sebi, pa napravim neku glupost - rekao je Dejan.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević priča o Dalili Dragojević i Filipu Caru

- Ne verujem da ona daje povod za sve to, ali zna on na šta ona reaguje. Uhodi je, kreće za njoj, vidim da ona njega izbegava, kada radi neke stvari, radi ih transparentno, a njega pucaju kompleksi što ga odbija, pa ga vuče kao magnet. Ni on sam sa sobom ne zna šta hoće. Njemu je sve zaje*ancija, a njoj nje. Siguran sam da mu ona ne daje povoda, osim kada ustane i prokomentariše nešto što on laže - pričao je Dejan.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom videu:

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Gledaoci

12.01.2022 17:05

Ko smatra da je DEJAN pravi MUSKARAC! Otirac I mlakonja .Sramota .

Zena

12.01.2022 23:07

Samozivi BOLID. U odnosu sa ex zenom, bez trunke dostojanstva , krpa.