POKLONIO MI JE CVEĆE, A SA MILJANOM JE BIO IZ KORISTI: Poznata pevačica otkrila NEPOZNATE DETALJE o aferi sa Zolom, a ovo je rekla za Kulićeve!

Autor: Dragana Žikić

Zadruga

12.01.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je nedavno otkrila sa kojom pevačicom je varao Lazar Čolić Zola, a sada se oglasila i pevačica Marina Barbi kako bi iznela pravu istinu.

POKLONIO MI JE CVEĆE, A SA MILJANOM JE BIO IZ KORISTI: Poznata pevačica otkrila NEPOZNATE DETALJE o aferi sa Zolom, a ovo je rekla za Kulićeve!

Foto: printscreen

Miljana Kulić se nedavno požalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da ju je njen bivši verenik Lazar Čolić Zola varao sa pevačicom Marinom Barbi.

 

 

Miljana je tada bila vidno besna, pa je objavila i Marininu sliku sa tekstom, a nakon toga je čak i prevarila pevačicu za 500 evra.

- Dotični je mislio da neću otkriti sva njegova muvanja dok je bio sa mnom. Ova je još jedna u nizu. Još jedan dokaz da me je samo iskorišćavao. Ali svako snosi svoje kazne kad tad. Jel mene niko više neće praviti budalom. Dosta moje grbače, dosta mog novca, dosta svega!! A ovoj bi samo rekla da neće joj biti dobro ako me bude još dirala.. Jer vi znate kad ja igram ja igram na 1000% a ne kao neki samo na 69 - napisala je tada Miljana.

 

 

Sada se oglasila i Marina za Republiku.rs kako bi ispričala pravu priču između nje i Zole. 

Naime, pevačica je ispričala da joj se Zola udvarao na njenom nastupu, a potom je i otkrila šta joj je tada aktuelni zadrugar pričao za Miljanu.

 


- Zola je bio na mom nastupu, poklonio mi je cveće i udvarao mi se, Miljana je tada bila kod njega a on je bio u Šapcu da podigne novac pa je zaginuo kod mene u lokalu. Pričao mi je da sam ja anđeo i da sam prelepa, a za Miljanu mi je rekao da je jedna bolesnica koju koristi zarad popularnosti u Zadruzi, pravila mu je velike probleme sa prijateljima i porodicom. Znam i da je sa nekim komšijom ispao haos namestila mu nešto ali se ne sećam šta tačno. Vređala je i Zoli majku... Defektna žena... - ispričala je Marina pa je dodala da je imala problema i sa Miljaninim ocem Sinišom.

 

 

 

- Ja sam prijavila i Miljanu i njenog oca. Obratila sam se Siniši nakon što me je Miljana prevarila za 500 evra, Miljanina sestra mi je dala njegov broj. Kad sam ga zvala on mi je pretio i psovao majku, familiju i sve... Bolesnik isto kao i njegova ćerka. Neka im je Bog u pomoći sada, kad je budem videla počupaću joj nadogradnju i vratiti sve za Zolu šta mu je radila jer je ok dečko - bila je jasna pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading