OČI U OČI! Car i Dalila SASULI U LICE jedno drugom sve: NEKA JE ŽIV I ZDRAV MAJCI SVOJOJ!

Autor:

Zadruga

11.01.2022

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car progovorili su o svom odnosu i emocijama.

OČI U OČI! Car i Dalila SASULI U LICE jedno drugom sve: NEKA JE ŽIV I ZDRAV MAJCI SVOJOJ!

Foto: printscreen/TVPink

Dalila Dragojević i Filip Car bili su gosti emisije ''Amidži šou'' i tom prilikom govorili o svom odnosu, a Dalila je odmah primetila da je Car opušteniji nego prošli put.

- Čovek je drugačiji skroz, opušten, nema više laži, stezanja koje je imao prošli put - rekla je Dalila, a FIlip se otvorio na tu njenu konstataciju:

- Pa, kako se uzme, šta ja znam. Malo je sam opušteniji što se tiče neke igrice, ali ništa specijalno. Sada sam slobodan, nemam devojku, ali imam simpatiju. Simpatija mi je Dalila (smeh)! Šalim se. Ona mi je na momente draga i simpatična, ali to su samo momenti.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Filip Car o Dalili Dragojević

- Laže. Imali smo igricu u Zadruzi, ispričao je sve lepo o meni, sve što misli, a imenovao je Gruju. Ništa mu ne verujem. Čovek koji nema pojma šta radi, kako se ponaša, spušta se, grabi za svakom... To nisam znala o njemu. Ponaša se kao klinac od 19-20 godina - ubacila se Dalila, a onda se Car dotakao njihovog razgovora u izolaciji.

- Ono jedno veče se onako omaklo u izolaciji, bila je neka energija... Bila mi neka prijateljica u izolaciji, došli do Dalile, ona odreagovala kao kod babe da sam je doveo - rekao je Filip i dodao da se ne bi mirio sa Dragojevićkom:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Filip Car i Dalila Dragojević

- Ne bih bio ponovo sa njom, iskren sam. Kada bih mogao promeniti nju i vratiti vreme, da je ona drugačija, možda bi sada u drugom smeru pričali.

- Bila je totalno drugačija. Sećam se, na početku kada je Dejan imao napade na Staniju i Janjuša, ona je bila kontra od svega toga, odisala je pozitivnom energijom. Sada na momente odiše svim lošim, a na momente... - rekao je Filip, a Dalila se nije složio sa tim.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Dalila Dragojević o Filipu Caru

- Sve je kontra. Da, bio bi sa mnom ponovo, sve što imam mu se sviđa, ništa ne bi menjao kod mene, jedino mu smeta što sam na momente ista kao on. On voli te koje mu podilaze, ja nisam takva. Ja ne bih ponovo bila sa njim, ne postoji ni jedan procenat. On ponovo pokušava da se uvuče, da se šlihta, da me nasmeje, da ima komunikaciju, ali mu ne uspeva. Nek je živ i zdrav majci svojoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading