MILJANA KULIĆ OPELJEŠILA POZNATU PEVAČICU, ZBOG PREVARE IDE U ZATVOR? Procurila prepiska CRNO NA BELO, Mariju i Sinišu će zaviti u crno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.01.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Barbi tvrdi da joj je Miljana Kulić uzela pare koje nikada nije vratila.

MILJANA KULIĆ OPELJEŠILA POZNATU PEVAČICU, ZBOG PREVARE IDE U ZATVOR? Procurila prepiska CRNO NA BELO, Mariju i Sinišu će zaviti u crno! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/instagram.com

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić u javnosti je već poznata kao devojka koja voli da potkrada, što u prilog tome govore i mnoge njene ljute rivalke koje su se susretale sa njom tokom rijalitija. Jedna od njih je bila i Vesna Rivas, koja je otkrila da ju je Kulićeva jednom prilikom pokrala. Da su joj apetiti porasli, govori i činjenica da je opelješila jednu poznatu i atraktivnu pevačicu, koja je odlučila da se preko Kulićeve promoviše. 

 

 

Naime, portal Republika.rs došao je u posed prepiski Marine Barbi i Miljaninog menadžera, Aleksandra, kao i same Kulićeve. Tokom konverzacije možete videti da je Marina uplatila Kulićevog 500 evra, kako bi je promovisala na Instagram storiju, što i nije strano među poznatim ličnostima. Nakon što je Marina navodno uplatila 500 evra, Miljana je taj novac podigla, a potom je blokirala Barbi i više joj se nije ni javljala.

- Ma, devojka me prevarila! Tražila mi je dva puta, prvi put sam joj uplatila 200 evra, drugi put 300, to je 500 evra, da uradi reklamu moje pesme. Ona je podigla taj novac, pa me je odmah blokirala. Ja sam bila prinuđena zbog toga da je prijavim policiji, a oni su rekli da će odraditi svoj deo posla i da će rešiti sve. Ja sam morala da angažujem i svog advokata, jer neću da me neka tamo rijaliti učesnica zeza za moj novac, dobiće i privatnu tužbu, pa ćemo da vidimo sve - rekla je Barbi za Republika.rs.

U nastavku teksta možete pogledati da je atraktivna pevačica Marina Barbi prevarena od strane Miljane Kulić, kao i celu prepisku sa bivšom zadrugarkom i njenim navodno menadžerom Aleksandrom. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sneža

11.01.2022 18:28

Gdje si našla sa Miljanom da sarađuješ... iste ste pameti!!!Hahaha

Zigi

11.01.2022 20:28

Kakav more zatvor a njeni hoteli moteli skupoceni stanovi I milioner muz.

Mima

12.01.2022 00:16

Miljana prodala dete i kupila hotel🤔🤮😔