NIJE ME ZANIMALO MIŠLJENJE MOJE PORODICE: Dalila napokon otkrila zbog ČEGA je UŠLA u vezu sa Filipom Carem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emsije "Pretres nedelje" Dalila Dragojević prokomentarisala je sud narod koji ju je stavio na treće mesto zadrugara za kog misle da se pravi pametan.

NIJE ME ZANIMALO MIŠLJENJE MOJE PORODICE: Dalila napokon otkrila zbog ČEGA je UŠLA u vezu sa Filipom Carem! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gledaoci su imali prilike da izglasaju zadrugara za kog misle da se pravi pametan, a to nije. Voditelj, Milan Milošević, je tokom emisije "Pretres nedelje" saopštio zadrugarima da je Dalila Dragojević zauzela treće mesto. Ona je prokomentarisala ovaj sud naroda:

- Ja sebe očekujem šta god da je u pitanju, doboro ili loše. Ja imam glupe postupke, ali ti glupi postupci su napravljeni kad se vodite srcem, a ne razumom. Ja da se vodim razumom nikad ne bih ispala glupa. Srce ne treba da se sluša, nego mozak. Meni mozak u tim stvarima nije radio ni 1% srce je radilo 100% i odvelo me je tamo gde me je odvelo. Za mene to nije bilo glupo, u tom trenutku je bilo najbolje. Neću se složiti sa Sanjom, što je rekla da Dejan nije obezbeđen, mi smo zajedno, ja sam više učestvovala jer se nametnulo da imam u situaciji više. Da sam slušala ne bih otišla sa ovim čovekom, nije me zanimalo ni šta moja porodica misli. Ja znam da on sve priča u prazno. On je meni rekao da budem iskrena, kad se on iskreno izvini, onako kako treba, jer je ispao ološ prema meni. Malopre sam čula kako on u izolacij okreće glavu, nije istina... Ja sam ta koja se okrene prema zidu, a ne prema njemu. Kad je video da nema moju rekaciju bacao je patike na vrata, da bi mene probudio - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Je l' sam ja tema ili? - pitao je Car.

- Ja sam rekla da sam se vodila srcem, to je moja glupost. Da sam se vodila razumom mogli bi da kažu sam glupa - dodala je ona.

- Rekla si da bi Dejana ostavila i da nisi upoznala Cara - rekao je Milan Milošević.

- Istina, ja njemu i sad zameram kad obori glavu, mene to jako nervira. Desilo se da su nas ponele strasti, kad smo uvideli da ja nisam neko ko može da se pravda, a on nije prezubčio i nije ga prošlo. Brzo se mnogo toga izdešavalo, naš razvod, veza sa Filipom, raskid i zbližavaje sa Dejanom, veza, prijateljstvo.... Ko zna šta će još biti - pričala je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ranko

11.01.2022 14:57

Nemoralni odron od žene i poštenja. Osramoti cijelu Bosu i svoju vjeru.