OSETILA SAM KRIVICU KADA ME JE FILIP OSTAVIO: Dalila Dragojević OGULILA dušu o Dejanu pa prolila GORKE SUZE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.01.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je iskreno progovorila o bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću, a onda se setila svog oca pa je prolila gorke suze.

OSETILA SAM KRIVICU KADA ME JE FILIP OSTAVIO: Dalila Dragojević OGULILA dušu o Dejanu pa prolila GORKE SUZE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je nakon razgovora o Filipu Caru rešila da progovori i o bivpem suprugu Dejanu Dragojeviću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o Dejanu

Dalila je priznala da je osećala krivicu prema Dejanu, tek nakon što ju je Car ostavio.

- Ja se jesam ogrešila i to podvlačim. Prvu krivcu sam osetila prema njemu kad me je Filip ostavio. Krenuo mi je taj pakao da ja ne znam kud bijem i onda mi se našao Dejan, da sam ja pomislila: ''Bože, je l' moguće da je ovaj čovek posle svega tu?!''. E onda je krenuo da bude bezobrazan. Kad vidim da je neko oborio glavu, ne volim to. Razumem ga u jednu ruku, tj. trudim se da ga razumem, ali mu opet kažem da smo prebrzo uleteli u sve to. Ja mu kažem da nisam odbolovala sve to, a nije ni on - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o Dejanu

- Imam taj zaštitnički osećaj prema njemu, imala sam to i kroz brak...Ja bih najviše volela da izbrišem gumicom sve što se desilo i da ga ni na jedan način ne povredim. Kad vidim zbog koga i čega sam njega izgubila, bude mi gadno. Nije se meni to ugasilo skroz na skroz, nego mi se svašta izdešavalo, ali opet sa druge strane, svojim prisustvom pravim još gore. Ja bih najviše volela da možemo da presečemo i kažemo to je to. On kaže da sam ja ta koja ne treba da dozvolim da mi se Filip više ikada približi. Meni odvratno izgleda da vidim njega u pušionici, ali ne znam, možda zbog toga što se ja drugačije borim nego on - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Dalila se potom osvrnula i na svog oca, Huso Mujića, a onda je prolila reku suza.

- Ja mislim da ja ne mogu sebi da pomognem. Juče sam, po prvi put osetila sreću. Tako sam se sinoć podigla...Setim se i videa svog oca koji sedi onako i koji se potrudio da izgleda kao da nije ništa. Kad sam ga videla, kad se zavučem u tu posteljinu i krenu mi suze, ja se podignem. To je ono što oni neće razumeti, mi imamo nestvarnu konekciju. Da dizaću se , koliko god kosa da mi opadala...Još me ova budala i polila danas, katastrofa - rekla je Dalila.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video klipu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

10.01.2022 08:27

I zato tražila da joj se muž izvini za njeno neverstvo. I izvinio se budaletina.