ON JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA, NIŠTA MU NE VERUJEM: Dalila OGORČENA na Filipa Cara, a onda je spomenula i Maju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.01.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je progovoroila o emocijama prema Filipu Caru, a onda se dotakla i Maje Marinković.

ON JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA, NIŠTA MU NE VERUJEM: Dalila OGORČENA na Filipa Cara, a onda je spomenula i Maju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je u toku sinoćne emisije rešila da stavi sve karte na sto pa je tako ogulila dušu o bivšem dečku Fiipu Caru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević o Filipu Caru

Dalila i Car opet dele izolaciju zajedno jer ih je ovonedeljni vođa postavio za potrčke, a sada je zadrugarka rešila da ispriča da li se nešto desilo između njih dvoje.

- Prošlo je sedam dana, nije se ništa specijalno desilo. Kada je popio onaj dan došao je kod mene na krevet i porazgovarao sa mnom, imali ste prilike to da vidite. Ali ja njemu ništa ne verujem, čak je izbacivao iz sebe neku tečnost kao posledicu alkohola, čak mu ni to nisam verovala. U jednom trenutku sam ga pitala koji je razlog zbog koga me je ostavio, mislila sam da će ni dati iskren odgovor, ali on je rekao da je bio ubeđen da ja igram igru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča o Filipu Caru

- Na igri istine sam ponovo pitala, da li pred ljudima može da kaže zašto je to uradio, ali ponovo je ispričao gluposti. Tek sam kasnije dobila pravi odgovor, kada je rekao da je sve bilo zbog kompleksa njegovih više vrednosti i straha da ću ja njega ostaviti. Više puta sam mu rekla dok smo bili u vezi da sam uvek ja bila ta koja ostavlja i to ga ja uradilo na komplekse. I sinoć u emisiji je rekao da sam ostavila brak a zašto ne bih njega. Konstantno želi da mi nabije osećaj krivice, kao ja sam ovakva onakva... Dok je bio sa mnom bila sam najbolja i najlepša. Primećujem, da i on i Dejan rade isto, prebacuju mi nešto da čuje onaj drugi. Sinoć sam shvatila koliko me je sramota da stojim pored njega, sa sve onim rukavima koji su savijeni... - govorila je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča sa voditeljem

- Zakleo se u majku da više neće imati komunikaciju sa mnom i to je poštovao do danas. Prolazila sam pored njega kada sam krenula iz pušionice i čula sam kako mi dobacuje kao nešto 'mhm'. Dešavalo se i da nekada pokušava da dodirne moju ruku u prolazu. Ovo večeras što je bilo, sam prećutala, kada je rekao da se ne pravi lom na Karićevoj slavi, da ne bi uradio ovo i ono i da ne bi 'udavio onog...'. To je mislio na Dejana, ali sam prećutala. Čula sam i kako je prišao Anđeli i pokušavao navodno da flertuje sa njom. Čak i sa Rešićkom kada sam komunicirala nešto se kao šalio. Sa kim god da ja komuniciram eto ti njega da pokuša da mi izazove reakciju. Kažem ti, radi neke stvari kako bi me isprovocirao... Da sam ja danas rekla 'e šta ti je budalo' kada je prošao pored mene ispala bih ja kreten, tako da onda bolje da ne kažem ništa. Nisam sigurna da li se to vidi napolju pa mi je glupo da me nazove bolesnicom. Sinoć se zaista trudio da se sprda sa Irmom jer zna koliko mi je to smešno... ali ja se nisam nasmejala. Gledam ga kao na svoju najveću grešku sa kojom moram da živim, grešku koju ima dve nhoge i hoda. Da je on mene ostavio na lep način, pa koliko god da je trajalo, nije važno... Da je na bilo koji način ljudski rekao da ne može da bude sa mnom, sve bi bilo drugačije. U Amižiju je takođe sve lagao, volela bih da se to ponovi, možda čak i svo troje da udemo tu... Na sve to me još pljuje i ponižava, ne znam... - govorila je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Dalila se potom dotakla i teme Maje Marinković, koja je diskvalifikovana iz Zadruge jer je po ko zna koji put nasrnula na Filipa, i tako ga raskrvarila.

- Toliko je emotivan i osećajan. Stalno je pravio neke priče. Kad je Maja bila tu gledao je i često me je pitala da priznam, ali ja nisam želela uvek da stajem na muku. Mislim da je on prema njoj ispao nefer, šta god da se desilo ja nemam šta njoj da zamerim. Čak je i Taki rekao da ja njoj ne mislim loše. On je taj koji je igrao dvostruku igru, devojka ništa nije kriva. Ništa joj ne zameram. On je taj koji i od mene i od nje pravi negativca. I to što priča da ja plešem ovako ili onako, nije istina. Imala sam lep kombinezon, super sam bila, baš naprotiv. On ne može da istoleriše moj odnos sa Dejanom, kao ni druženje ni sa jednim muškarcem i to što ja nisam ljubomorna ni prema jednoj devojci koja mu se približi. Danas je stvarno ceo dan pokušavao da obratim pažnju na njega, kada je video da od toga nema ništa, onda je bacao tanjire, čaše, flaše... Čula sam da je nešto rekao 'udavio bih ga kao mačku', Đedović ga je pitao na koga misli, ali je meni bilo glupo da se okrenem u tom trenutku - odgvorila je Dalila.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jaca

11.01.2022 12:12

JADNA JE I BEDNA NEMOGU VISE DA GLEDAM I SLUSAM OVU GROMILKU