ŠA KRIV ZA RASKID DRAGANE I EDA? Otkrivena ISTINA prekida ZABRANJENE LJUBAVI: MALTRETIRAO JE I URLAO!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.01.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog raskida Dragane Mitar i Edisa Ede Fetića.

ŠA KRIV ZA RASKID DRAGANE I EDA? Otkrivena ISTINA prekida ZABRANJENE LJUBAVI: MALTRETIRAO JE I URLAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić su stavili tačku na svoju romansu, ali turbulentan odnos se nastavio i nakon raskida, te su krenula raskrinkavanja od strane Dragane, a Edo je sve šokirao fotografijom supruge i njega na Zlatiboru.

Izvor blizak Dragani otkrio je istinu o raskidu ovog para, za portal Republika.rs.

- Edo je pravio Dragani problem zbog toga što je bila na istom mestu gde i Ša. Lik je totalno odlepio, iako je ona njega zvala da izađe sa njim na to otvaranje kluba, on je odbio, ko mu je kriv? Gaga je posle pretrpela takvo urlanje, takvo dranje, da je to strašno, bas se potresla, pritom je nju i bivši maltretirao i proganjao, sad i ovaj. Te poruke, to je strašno. Ša je prišao da se pozdravi, da li je uradio to namerno jer je znao da ga paparaci hvataju, ne znam, ali između njih dvoje nije bilo ništa, to što je bilo u rijalitiju, to je druga stvar. Dragana da je htela, otišla bi sa Ša negde nasamo, ne bi tu pred svima, devojka nije imala nikakav problem da se sa njim pozdravi, nije on nju maltretirao i urnisao pa da imaju zlu krv. Edo kad je video kod vas baš na portalu paparaco fotke, krenuo je da je smara, šta bi ona radila da ode kod Zilhe, mislim, čovece, ti sa njom imas ružnu prošlost plus decu. Gaga sa Ša nije imala ništa, presmešna priča. Ma neka ga se rešila, koji će joj, devojka ima mnogo bolje prilike, lepa, mlada, uspešna, teraj dalje.

Podsetimo, naše kamere su uhvatile Draganu i Ša na otvaranju jednog kluba, kako zajedno sede u separeu i provode se.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anja

09.01.2022 16:18

Dragana je gluplja čak i od Aleksandre Nikolić ali je lukavija od nje. Ima oko 30 godina, ima dete a ništa ne radi, luksuzno živi, letuje, putuje., Neka mi neko otkrije recept kako se to može pa da i ja probam. Imala sam i ja neke bogate momke u životu ali nisam od njih primala velike poklone, to bi mene ponizilo kao ženu(ukoliko to nije ljubav koja će biti okrunjena brakom). Sve drugo bi mi izgledalo kao da me plaća za nešto. Sigurn i Dragana ulazi u Zadrugu pa su ivo pripreme za ulazak. Nigde je nema a saad odjednom, puni portali Dragane i Ede. Čudno mi.