LUNA PRIZNALA: Moj otac je LEČENI NARKOMAN!

Autor: Republika

Zadruga

23.12.2017

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je među zadrugarima nastala polemika oko droge, zbog čega je prva na udaru bila Luna Đogani, za koju se već neko vreme u Beloj kući polemiše da je pre nekoliko godina na Zlatiboru konzumirala drogu. Luna je objasnila da to nije istina i na iznenađenje mnogih gledalaca,priznala da je njen otac Gagi imao problema sa drogom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna pričala o ocu

Svi dobro znate da je moj otac lečeni narkoman. i da sam imala ceo život traume zbog toga. To je nešto što kad čujem nije mi dobro. Moja mama to vrlo dobro zna i rekla je da bi mi sve u zivotu oprostila sem toga.

Čula sam i da sam prostitutka i da se drogiram, da sam sponzoruša. Toliko sam priča čula o sebi, da me ne dotiče ništa više. Da sam monahinja, uvek će pričati o meni loše. javno sam priznala sa kim sam bila i šta sam radila. priča o drogiranju je morbidna i želim javno da kažem da to nije istina. 

Preživela sam pakao zbog te droge u životu, tako da ne bih nikada to konzumirala - rekla je Luna na šta je dobila aplauz svih zadrugara. 

Ona je u ostatku razgovora rekla i da je cigaretu uzela dva puta u životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ljubica

23.12.2017 18:24

Ala ukopa oca,,,Ista majka, ne bira sredstva da stigne do cilja

anton

24.12.2017 07:14

sva ta cerga je dno srbije