UZNEMIRAVA SVE, MOLI DA SE VRATI! Maja Marinković na sve načine pokušava da uđe u Belu kuću: ONA JE NEUROTIČNA, MORA NA LEČENJE!

Autor:

Zadruga

09.01.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nakon diskvalifikacije na sve načine pokušava da se vrati u Belu kuću.

UZNEMIRAVA SVE, MOLI DA SE VRATI! Maja Marinković na sve načine pokušava da uđe u Belu kuću: ONA JE NEUROTIČNA, MORA NA LEČENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je nedavno diskvalifikovana iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog čega će produkcija od nje potraživati 50.000 evra. Međutim, kako se navodi ni Maja, ni njen otac Taki, ne znaju na koji način će vratiti dug, te da Marinkovićeva zbog toga svakodnevno moli da je vrate u ''Zadrugu''.

- Bilo je samo pitanje dana kada će Maja zbog ponašanja biti izbečena, mnogo joj je dopušteno i trebalo je da završi ovako. Ona nije svesna svog neurotičnog ponašanja i nasilja koje je tamo uradila, prvenstveno nad Filipom Carom. Ona plače po čitav dan, pa onda usledi red besa kada cepa stvari i lomi po svom stanu, a onda tvrdi kako se kaje zbog svega. Nema šanse da se ona kaje, ona se tako ponaša, tako je vaspitana - rekao je blizak Marinkovićevoj i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković diskvalifikovana

- Mislim da je njen otac Taki tek sada shvatio u kakvom je ona stanju psihičkom. Do sada mu je bilo zanimljivo da gleda kako se ponaša i što je najgore, smejao se njenim ispadima. Sada shvata da je njeno stanje alarmantno i da mora da potraži stručnu pomoć. To joj je i rekao. Mislim da će je ovog puta naterati da razgovara sa psihijatrom jer se ona sama ne može iščupati iz svoga ovoga jer je duboko zagazila u neuroze i nasilničko ponašanje. On je ostao šokiran kada ju je doveo iz Šimanovaca i kada je počela da divlja po stanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković moli da se vrati u Zadrugu

- Kada su shvatili da će morati da iskeširaju 50.000 evra slošilo im se. Taki je besan i stalno joj govori da je trebalo da ga posluša i da se smiri, da nije imala meru u ponašanju. Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - kaže izvor i navodi da Maja na sve načine pokušava da se vrati u Belu kuću.

- Ona stalno piše organizatorima, ljudima koji su je zvali u rijaliti pa čak i Mitrovićima po društvenim mrežama i moli da se vrati u Zadrugu. Ona i Miljana Kulić ne prestaju da uznemiravaju sve po Pinku kako bi izbegle dugovanje i vratile se među ukućane - zaključio je izvor za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Marko

09.01.2022 08:48

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim!

Odgovori 15 2
Marko

09.01.2022 08:53

A da Taki malo njoj priredi nasilje koje je ona priredjivala drugima? I to svakog dana po desetak puta. Iz ljubavi.

Odgovori 16 1
Zana

09.01.2022 13:33

Obe nevaspitane, nikoga ne slusaju, nepopravljive lazare, neuroticne, nasilnickog ponasanja, umislile da su "zvezde " i da mogu da rade sta hoce. Obe su upozoravane da se koriguju u ponasanju, ali, nikoga nisu htele da slusaju , jer su samovoljno bezobrazne. Obe , na lecenje, pod hitno, jer ispoljenom agresivnoscu predstavljaju OPASNOST po zivot ucesnika Zadruge.

Odgovori 20 1
jasna

10.01.2022 07:21

VRATITE MAJU ONA NIJE KRIVA VEC ONAJ SILIBAJYER