BLUD, RAZVRAT I NEMORAL! Ovi zadrugari su OVERILI sve najveće praznike: BRUKA I SRAMOTA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" ne biraju ni mesto ni vreme za bludničenje, pa su ih kamere snimile u žestokoj akciji na Božić, Vaskrs, Novu godinu ili krsnu slavu

BLUD, RAZVRAT I NEMORAL! Ovi zadrugari su OVERILI sve najveće praznike: BRUKA I SRAMOTA! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Učesnici rijalitija "Zadruga" iz sezone u sezonu ne prestaju da šokiraju javnost skandaloznim ponašanjem. Osim žestokih svađa, koje često kulminiraju u ozbiljne tuče, zbog kojih pojedini bivaju i diskvalifikovani, još skandaloznije je gde sve i kada upražnjavaju seks. Otkako je Nadežda Biljić sa Mikijem Đuričićem u prvoj sezoni probila led i imala žestoku akciju u kokošinjcu na Vaskrs 2018, kao da su svi to doživeli kao zeleno svetlo da slede njen primer i u ostalim sezonama. I ona sama je na Božić 2021. ponovila isto s Tomom Panićem, s kojim je kasnije dobila i sina. Među onima koji su overili najveće praznike - Božić, Vaskrs, Novu godinu ili krsnu slavu su i sledeći parovi, uvek spremni na bludničenje.

Maja oralno zadovoljila Cara na katolički Božić!

Republika

Foto: Printscreen

Maja i Car u kabini

Maja Marinković prvo je na katolički Božić noktima unakazila lice Filipu Caru da bi ga zatim oralno zadovoljila u tuš-kabini. Naime, Veliki Šef je prvenstveno ukućanima koji obeležavaju ovaj praznik, ali i ostalima, priredio nezaboravno popodne, uz bogatu trepezu i neviđenu dekoraciju. Međutim, Car je tog dana tokom svađe zadobio ozbiljne povrede, kada ga je Maja iz sve snage grebala i udarala. Kao i posle svake svađe, sve nesuglasice Maja i Filip rešili su seksom. Ovog puta oralnim. Oni su u tuš-kabini hotela "Zadruga" odlučili da zadovolje seksualne potrebe i smire strasti, a Marinkovićeva je dečku za njegov veliki praznik priuštila kompletan ugođaj, te je klekla na kolena i oralno ga zadovoljila.

Nadežda i Miki oskrnavili Vaskrs!

Republika

Foto: Printscreen

Nadežda Biljić i Miki Đuričić na Uskrs

Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su prvi najskandalozniji seks u proleće 2018, i to ni mane ni više nego na Vaskrs.

Pevačica se i posle dve i po godine pravda i bori sa komentarima na račun seksualnog odnosa na najveći hrišćanski praznik, koji je nepromišljeno imala, ne znajući da ih kamere snimaju. Pala je nikad žešća akcija i dok su ostali zadrugari slavili, ovo dvoje su se zavukli u štek, gde je kamera na nekoliko sekundi pokazala seks. Iako ona i Miki tada nisu bili u vezi, već se seks desio tek onako, on je kasnije uplovio u kraću vezu s njom da bi je poštedeo sramote i golgote nacije.

Biljićeva s Panićem bludničila na Božić!

Republika

Foto: Printscreen

Nadežda Biljić i Toma Panić

Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić imali su žestok se*s na Božić 2021. Oni su tada zajedno bili učesnici "Zadruge 4", pa su u Beloj kući u Šimanovcima slavili Božić. Ovaj par praznični ručak proveo je svađajući se, a nakon što je pevačica otišla u rehab da se odmori pridružio joj se i maneken s kojim danas ima sina Longa. Usledila je žestoka oralna akcija među partnerima koji se stalno mire i raskidaju.

Deniz i Mihić priredili novogodišnji pornić

Republika

Foto: Printscreen

Deniz Dejm i Stefan Mihić u novogodišnjoj noći

Tokom reprize novogodišnje noći u Beloj kući na rijaliti-imanju u Šimanovcima bila je upriličena velika žurka. Zadrugari su bili raspoloženi za lud provod i postarali su se da noć bude nezaboravna. Stefan Mihić i Deniz Dejm su se osamili u kupatilu, pa su započeli vrelu akciju, ne osvrćući se na kamere i na to što neko od zadrugara može da uđe. Deniz Dejm je najpre oralno zadovoljila Mihića, bukvalno kao u porno-filmu, nakon čega je usledio žestok analni seks koji je takođe veoma eksplicitno snimila kamera.

Mina i Car u zanosu strasti ušli u 2021.!

Republika

Foto: Printscreen

Filip Car i Mina Vrbaški u zanosu

Mina Vrbaški i Filip Car su novogodišnju noć i ulazak u 2021. obeležili strastveno u krevetu, gde su imali vrelu akciju.
Njih dvoje su tada imali turbulentnu vezu, prepunu svađa, ali i kada su u svađi i u miru, za njih je seks uvek bila jedna od najboljih opcija. Nakon burnih nekoliko nedelja, u kojima je Car najgrublje vređao Minu, očigledno je došlo do novog pomirenja. I sve to je začinjeno seksom za Novu godinu, kada ih nije interesovalo da li ih neko gleda sa strane ili ne. Sve se desilo ispod pokrivača, ali pokreti posteljine rekli su da se ispod dešava nešto žestoko i vrelo.

Maja i Car se*som ukaljali Nikoljdan!

Republika

Foto: Printscreen

Filip Car i Maja Marinković

Maja Marinković i Filip Car bez stida i srama imali su se*s na Nikoljdan. Nakon što se završila proslava slave Sveti Nikola njih dvoje su otišli u svoje ljubavno gnezdo - izolaciju, gde su se prepustili strastima. Oni su ovog puta isprobavali nove poze u malom ljubavnom carstvu, a uzdasi Marinkovićeve su se orili celim imanjem. Nacija je bila zgrožena ovim činom dvoje zadrugara, ali oni su definitivno uživali, ne mareći za to da li je u pitanju običan ili neki sveti dan.

Luna i Sloba imali se*s maraton za doček 2018.!

Republika

Foto: Printscreen

Luna i Sloba Zadruga 1

Luna i Sloba opustili su se tokom novogodišnjeg slavlja za doček 2018. u prvoj sezoni "Zadruge", a na kraju su završili u krevetu i imali seks. Bane Čolak prvi je ispričao kako su Đoganijeva i Radanović imali više od jednog seksualnog odnosa te večeri.

- Tokom Nove godine, dok je Ljupka pevala, Sloba i Luna su imali odnose u spavaćoj sobi i to tri puta. To je jedna stvar koju sam čuo - rekao je Bane za crnim stolom nakon što se sve odigralo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading