PRVI PUT NAKON TRI GODINE ZAJEDNO ZA BOŽIĆ! Zavirili smo u dom Maje i Takija Marinkovića, ova scena će vas rasplakati! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.01.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković prvi put nakon tri godine sa porodicom za Božić.

PRVI PUT NAKON TRI GODINE ZAJEDNO ZA BOŽIĆ! Zavirili smo u dom Maje i Takija Marinkovića, ova scena će vas rasplakati! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Taki Marinković

Maja Marinković prošla je kroz težak period tokom svog boravka u ''Zadruzi 5'', a nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog nasilja nad dečkom Filipom Carem, Maja je odlučila da se povuče na neko vreme i sa svojom porodicom prebrodi sve svoje probleme.

Juče je bio veliki hrišćanski praznik, Božić, a Marinkovićeva ga je prvi put nakon tri godine provela sa svojim ocem u miru i blagostanju. Njih dvoje su ceo dan proveli zajedno, kako to i nalaže ovaj veliki praznik.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja i Taki Marinković zajedno na Božić

Kako su ispoštovali sve običaje, lomili su i česnicu, a evo godine sreću je imala Maja, te se nada da će joj sve ići za rukom ove godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iva

08.01.2022 21:58

Bas me rasplaka Hahahahaha

Odgovori 14 4
marija

09.01.2022 19:40

LEPO je videti oca i cerku