MINA VRBAŠKI UNELA KORONU U ZADRUGU? Panika na velelepnom imanju, a ZARAŽENA je i ONA?

Autor:

Zadruga

08.01.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški se nedavno požalila da je Badnje veče provela u bolnici jer se bori sa korona virusom, a fanovi su odmah digli paniku da u Beloj kući vlada korona.

MINA VRBAŠKI UNELA KORONU U ZADRUGU? Panika na velelepnom imanju, a ZARAŽENA je i ONA?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjih par dana vlada prava panika u Zadruzi, nakon što se spekuliše da je Mina Vrbaški uoči Nove godine došla na velelepno imanje zaražena korona virusom.

Mina se nakon toga oglasila iz bolničkog kreveta, kada je objavila sliku na svoj Instagram nalog i otkrila da je Badnje veče provela u bolnici.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/minavrbaski

Mina Vrbaški u bolnici

- Badnje veče provodim u bolnici. Sastavilo me je sve, upala pluća, korona, pad imuniteta. Već treći dan sam u bolnici. Imala sam temperaturu 39.6, malaksala sam bila skroz. Strašan kašalj, ali sad mi je bolje, primam bukvalno 15. infuziju - rekla je Mina za "Pink.rs".

Nakon Minine posete, učesnica Milana Šarac se u jednom trenutku povukla iz programa kako se ne bi nervirala zbog afere sa oženjenim Grujom, a fanovi su odmah smislili teoriju da je i Milana zaražena ovim virusom, piše Kurir.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/minavrbaski

Objava Mine Vrbaški

Takođe, kada se voditelj nije pojavio za crnim stolom, fanovi su digli opštu paniku da je to upravo zbog virusa, i da žele da ga drže na distanci jer je i on bio u kontaktu sa Minom.

Međutim, prošlo je već nedelju dana od Minine posete, a po svemu sudeći nikome nije pozlilo, tako da je ovo svima olakšalo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading