OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ: Otkrio kako se Maja OSEĆA, pa progovorio i o NJEMU!

Autor:

Zadruga

08.01.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Maja Marinković nedavno diskvalifikovana iz Zadruge, oglasio se njen otac Taki Marinković i otkrio u kakvom je sada stanju bivša zadrugarka.

OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ: Otkrio kako se Maja OSEĆA, pa progovorio i o NJEMU!

Foto: instagram.com/fkpartizan

Maja Marinković je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 5, kada je u više navrata fizički napala Filipa Cara i tako ga raskrvarila. Sada se oglasio Taki Marinković u emisiji "Pitam za druga" kako bi ispričao šta se sve izdešavalo za ovih par dana, i u kakvom mu je stanju mezimica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki i Maja

- Mnogo mi je teško. Moje dete je veliki borac, voleo bih da Maja ponovo bude ona iz Zadruge 2, da više nema lupanja glavom u zid, a ja verujem u nju! - rekao je Taki.

- Mislim da je Maja povređena, da je prebolela i Janjuša i Cara, jer nisu ispali fer prema njoj. Trenutno ne vidim Maju ni sa jednim zadrugarom, Marko je zgodan i lep, ali je ona najbolja kad je sama. Kad se rasturila sa Janjušem, isto je bila dobra, zatvoren prostor učini svoje - rekao je Taki.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković

Takija su upitali kada bi mogao da bira između Majinih bivših momaka, koga bi izabrao:

- Ako treba da biram između dva zla... Pa, Car, jer je Janjuš mnogo isponižavao - rekao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mimi

08.01.2022 15:06

Koja si ti budala Tadjo nikad nisi bio normalan idi brate leci se sa cerkom dosta si se izblamirao u zivotu pricas bezvezne stvari kao da te nezna podavalski deo da si teska budala