SKANDAL! Učesnica rijalitija FIZIČKI NASRNULA na Dušicu Jakovljević!

Autor:

Zadruga

07.01.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je tokom svoje karijere imala razne situacije u studiju, ali je ni jedna nije spremila da neko fizičke nasrne na nju.

SKANDAL! Učesnica rijalitija FIZIČKI NASRNULA na Dušicu Jakovljević!

Foto: republiaka.rs

Dušica Jakovljević ne krije da je nekada ugrožena kada kod nje u emisiji krenu gosti da se biju, pa je tako pre par godina doživela napad od strane jedne rijaliti učesnice.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković

Nakon rijalitija "Farma" u kom su učestvovale Zorica Marković i Vesna Vukelić, odigrala se prava drama o kojoj se i dan danas priča.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković

Zorica je u jednom momentu, dok je trajalo predstavljanje Vendi, ustala uzela vodu i polila Vesnu, što je izazvalo pravi pakao pred kamerama.

Ovo su Šimanovci, a ne Lisović, dakle, nije zabranjen fizički kontakt - rekla je Zorica pre polivanja, prenosi Informer.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Vesna Vukelić Vendi

Vendi je tada poludela, pa je skočila kako bi se fizički obračunala sa Zoricom, a čak je nasrnula i na Dušicu tada koja je sve vreme pokušavala da smiri situaciju, da bi na kraju pozvala obezbeđenje.

Kako je izgledala ova drama možete pogledati u video klipu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading