IMAM OSEĆAJ KRIVICE, HOĆU DA IZAĐEM ODAVDE: Dalila GRCALA u suzama zbog Dejanove porodice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.01.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je bila razočarana nakon što je videla Dejanov razgovor sa njegovom porodicom pa je tako prolila more suza.

IMAM OSEĆAJ KRIVICE, HOĆU DA IZAĐEM ODAVDE: Dalila GRCALA u suzama zbog Dejanove porodice! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je juče imala priliku da pogleda ceo razgovor njenog bivšeg supruga Dejana Dragojevića sa svojom porodicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila priča u suzama

Dalila je istakla da je nakon odgledanog klipa imala grižu savest, za koju smatra da ne treba da ima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Pomešano mi je sve...Nije mi preneo sve, naravno. Drago mi je što ste pustil iceo video, jer meni niko nije ispričao. Kad sam pogledala, imam osećaj krivice, koji ne trebam da imam...Da zapalo mi je, jer je više puta ponovljeno. U ovom stanju sve što bih rekla, bilo bi pogrešno, pa je bolje da ne komentarišem ništa i drago mi je što sam prespavala sve - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

-Taj osećaj krivice se probudio ponovo, opet kažem, bez razloga, jer mi je sve vreme to bilo nametnuto. Ponovo mi se javio i na Zadrugoviziji, jer je tako rečeno. Ovim snimkom sam samu sebe ubedila da sam kriva za ove stvari. Da, najviše sam se poremetila zbog rečenice: ''Sve bi bilo drugačije, da je on napolju''. Iskreno bih najviše volela da odem odavde, zbog svega što se dešava, jer ne mogu da podnesem te stvari. Krivo mi je što čujem od strane Gorana vezano za mene, ne mogu ni očekivati lepe reči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

-Nisam neko ko će moći da se izbori na dalje sa ovim svime. Mnogo je teško, čuvam to u sebi na neki način i da smatram da bi ovo sve drugačije završilo da nismo ovde. Ne znam kako bih se ja ponašala posle ovoga što se u meni probudilo. Njegovo to ponavljanje te rečenice mi je zaparalo uši. Ne bih više ništa da komentarišem, ali ću od sada uključiti razum kako ne bih bila donja u svemu ovome. Sve shvatam i sve mi je kristalno jasno, samo sam neko ko je trenutno ponovo u istoj fazi - rekla je Dalila.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video snimku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Van Halen

07.01.2022 08:28

Ajde folirantkinjo izadji vise, ne preti u prazno. Takvo zlo manipulatorsko nije se rodilo kao sto si ti. Opajdaro pokvarena, svi su krivi, svi su zli i rade ti o glavi, samo si ti andjelcic, pokvareni stvore. Tvog dzukca kome si isprala mozak necu ni da komentarisem.

Marko

07.01.2022 11:03

Izadji molim te.