MINA VRBAŠKI BADNJE VEČE PROVODI U BOLNICI: Bivša zadrugarka OTKRILA kako se BORI SA KORONOM, a evo kakvo iznenađenje ju je dočekalo u sobi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.01.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški obolela je od koronavirusa i završila u bolnici, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je da se sada bolje oseća, nakon što je primila nekoliko infuzija.

MINA VRBAŠKI BADNJE VEČE PROVODI U BOLNICI: Bivša zadrugarka OTKRILA kako se BORI SA KORONOM,  a evo kakvo iznenađenje ju je dočekalo u sobi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Minu je sačekalo prijatno iznenađenje. Naime, podrška Mensura Ajdarpašića, koja je sada i njena podrška, poslala joj je poklon u vidu cveća i plišanog medveda, što je nju oduševilo.

- Hvala vam što brinete o meni dok sam u bolnici - napisala je Mina uz ovu fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/mina vrbaski

Objava Mine Vrbaški

 

Inače, baš se danas u "Zadruzi" povela priča o tome da li Mensurova podrška podržava njegovu bivšu devojku Milicu Veselinović, kao i Minu, o čemu je i on pričao.

Mina se oglasila za domaće medije i otkrila kako se sada oseća.

- Badnje veče provodim u bolnici. Sastavilo me je sve, upala pluća, korona, pad imuniteta, već treći dan sam u bolnici. Imala sam temperaturu 39.6, malaksala sam bila skroz. Strašan kašalj, ali sad mi je bolje, primam bukvalno 15. infuziju - ispričala je Mina za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veljko

06.01.2022 21:17

A pre nekoliko dana boravila u Zadruzi. Taman da ih sve zarazi koronom. Da li oni imaju PCR test da ispitaju sve koji ulaze u rijaliti. Ulazi nadzornica Džehva i ljubi se sa desetak zadrugara svakog utorka. Prava ljubav, nema tu šta da se priča.

Marko

07.01.2022 11:07

Ulazila u Zadrugu zaražena i bez PCR testa. Očekujemo šta će biti sa zdravljem zadrugara.