SPECIJAL MINSKO POLJE: Misica nas je provela kroz Karićevu vilu, Osman bez dlake na jeziku o rijalitiju, a ONA je prvi put pred kamerama! (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA

Zadruga

06.01.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj specijalnoj prazničnoj emisiji ''Minsko polje' sa Jovanom Ljubisavljević", Misica nas je provela kroz Karićevu vilu!

SPECIJAL MINSKO POLJE: Misica nas je provela kroz Karićevu vilu, Osman bez dlake na jeziku o rijalitiju, a ONA je prvi put pred kamerama! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

U večerašnoj specijalnoj prazničnoj emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", Jovana je odlučila da se iz studija prebaci baš u vilu svog dečka Stefana Karića

Gosti u ovoj epizodi bio je naravno Stefanov otac, najpopularniji rijaliti komentator Osman Karić, dok se prvi put pred kamerama pojavila Karićeva maćeha Kristina Karić. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kristina i Osman Karić

 

Iako su razgovor započelu u dnevnoj sobi, Jovana, Osman i Kristina brzo su se prebacili za crni sto gde su nastavili razgovor baš o zadrugarima. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Za crnim stolom, Jovana, Kristina i Osman Karić

 

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", možete pogeldati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Jutjub kanal Republika, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj! 

 

Srećno Badnje veče, želi vam ekipa emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

06.01.2022 20:09

Lepa Jovana dobro radi ovaj posao. Realno i objektivno mišljenje o pojedinim zadrugarima i situacijama koje i mi vidimo. Sviđa mi se i Osmanovo mišljenje o Maji. Ljudima treba dati podršku u nastojanju da se izleče a ne ih samo kritikovati. Maja zaista jeste dobar čovek i treba joj pomoć da izleči svoju bolesnu ljubomoru i posesivnost.

Ljiljana

06.01.2022 20:24

Prelepa Jovana u krugu divnih ljudi

Kaja

07.01.2022 09:34

Kao i uvek, lepo, sa merom i ukusom. Nema isticanja neumesnih toaleta na damama, balona po zidovima, šampanjca na stolu, automobila u mašni i psića u naručju. Sa prethodno pomenutim stvarima gledamo emisije i intervjue poslednjih par godina, svi kopiraju jedni druge. Hvala Jovani što je pokazala da emisija može biti zanimljiva i bez te popratne skalamerije i bazirana na razgovoru. Osman je pokazao koliko je realan i objektivan u komentarima, naročito me se dojmilo mišljenje o Maji. Maji, kao i svim bolesnim ljudima, treba pomoći a ne se iživljavati sa komentarima.