NOVAKU JE NA BALKANU SVAKI ČOVEK I SESTRA I BRAT! Osman Karić spevao stihove Đokoviću i poslao jaku poruku: DOŠLO JE VREME DA SE BORI ZA ŽIVOT GOLI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.01.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić izrevoltiran svime što proživljava Novak Đoković, odlučio je da napiše pesmu i pošalje jaku poruku u svet.

NOVAKU JE NA BALKANU SVAKI ČOVEK I SESTRA I BRAT! Osman Karić spevao stihove Đokoviću i poslao jaku poruku: DOŠLO JE VREME DA SE BORI ZA ŽIVOT GOLI! (FOTO)

Foto: prinscreen/youtube.com/Tanjug/AP

Javnost bruji o sramnoj odluci države Australije da najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića ne pusti u zemlju, a pakao koji Nole prolazi u Melburnu digao je i Srbiju, ali i ceo svet na noge.

Sada se oglasio i Osman Karić, koji je napisao pesmu Novaku, pa sve to podelio na svom Instagram profilu, što je oduševilo sve njegove pratioce.

- Bože pravde! Pitam se da li pravda na svetu postoji, gde je ljubav, da li uopšte neko zna da voli. Došlo je vreme da se bori za svoj život goli, zna se da Novaka Đokovića Srbija voli. Pitam se kakvi to ljudi svetom vladaju kad Srbi kroz istoriju često stradaju. Kome i zašto smeta srpska ikona i reket sveta? Dobili ste bitku, ali ne i rat. Novaku je na Balkanu svaki čovek i sestra i brat - napisao je Karić.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman Karić napisao pesmu Novaku Đokoviću

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljuba

06.01.2022 21:33

Evo Osman se oglasi covek sa rijalitija predje na sport.Veliki je to uspeh.

Marko

07.01.2022 11:23

Bravo Osmane!