ŠTA DA RADIM SAD, POGREŠILA SAM: Ana Jovanović se KAJE zbog poljupca sa Carem, a Đedović je ŽESTOKO SPUSTIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.01.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović se u toku prošle noći poljubila sa Filipom Carem, a sada je otkrila da se kaje zbog svega.

ŠTA DA RADIM SAD, POGREŠILA SAM: Ana Jovanović se KAJE zbog poljupca sa Carem, a Đedović je ŽESTOKO SPUSTIO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović je došla u pušionu gde su bili Milan Janković Čorba i Marko Đedović, a nije gubila ni tren pa je tako odmah počela da se žali na Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

- Priča sa Mensurom dve nedelje i krk kod Filipa u krevet, govoriš da to radiš iz inata - Lepo sam ti rekao šta radiš to, ne treba da glumiš budalu - rekao je Marko.

- Pogrešila sam, šta da radim? Svesna sam da inat nikome ništa dobro ne donosi. Sad sam se u*rala po svemu - pitala je ona.

- Naravno, ko kaže da nisi laže. Ideš kod njega, a svi ste pričali da se grozno ponaša. Tri piva i može te ko hoće je*ati na putu - dodao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović i Milan Janković Čorba

- Kako da se izvučem iz ovoga? Sve sam pogrešila i ispadne da sve što sam predstavila je bila maska... Tebi se nikad nije desilo da pogrešiš? Ja da to nisam želela ja to ne bih uradila, ali ne znači da nisam onakva kakva sam se predstavila... Znači da sam to sve ja - rekla je Ana.

- Pričali su za Milicu ovako i onako, a ona ostala privrežena, a ti ovako. Moj savet je da se ne povlačiš i da ne pričaš da si radila iz inata, stani iza toga. Mnogi su podržavali tebe i Mensura, verovatno se ta podrška razočarala u tebe... Nemoj da očajavaš - savetovao je Čorba.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video klipu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Janko

05.01.2022 19:18

Tri piva i može te ko hoće.

Odgovori 11 0
Željko

05.01.2022 19:27

Lažu da je bio samo poljubac.

Odgovori 11 0
Zana

06.01.2022 01:02

Ova je namazana svim bojama . Za krstko vreme , najpre veza sa Matejom, pa muvanje sa Mensurom, ljubljenje ...sa Carem . I, sve to radi iz "inata" . Ha, ha, ha. Videcemo da li je u zadruzi usla jos jedna kanta za praznjenje.