BRUTALNA VRELA AKCIJA MIKIJA ĐURIČIĆA: Produkcija pustila snimak na ekranima, NACIJA u šoku, zadrugari POSKAKALI zbog ovih poza! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.01.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpozantiji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić u svojoj rijaliti karijeri ima mnogo eksplicitniji vreli snimak sa zadrugarkom Suzanom Perović!

BRUTALNA VRELA AKCIJA MIKIJA ĐURIČIĆA: Produkcija pustila snimak na ekranima, NACIJA u šoku, zadrugari POSKAKALI zbog ovih poza! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najpoznatiji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić javnosti je poznat kao jedan od glavnih rijaliti igrača, koji je posle ,,Velikog brata" ušao u TV format ,,Zadruga" i time izazvao veliku pažnju javnosti. Uglavnom ispravnih stavova, koje nekad i sam prekrši, Miki je zadobio poverenje naroda zbog srčanosti. Nakon što je iz svakog rijaliti diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, Đuričić se ponovo vratio na velika vrata Šimanovaca u ,,Zadrugu 5", gde se i dalje drži pod stegom, jer se ostvario u ulozi oca. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić vrela akcija

 

Međutim, niko nije zaboravio njegovu vrelu akciju sa tadašnjom simpatijom i devojkom, pevačicom Suzanom Perović. Iako su nedeljama lagali pred milionskim auditorijumom da su uopšte imali intiman odnos, produkcija je pustila snimak vrele akcije, nakon čega su svi ostali u šoku, jer su sve vreme verovali Suzani i Mikiju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Suzana Perović

 

Suzana je briznula u plač, ali je ostala pri tome da i dalje oseća ljubav prema Mikiju. Kako je vreme prolazilo buran odnos Perovićke, koja je u tom trenutku imala supruga i Mikija izazivao je još veću pažnju gledalaca, a onda je usledio novi skandal. Đuričić je svoju tadašnju devojku pretukao, tako što joj je izopalio nekoliko šamara, a odmah potom je pretukao štakama Nadeždu Biljić

Detaljnije u nastavku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading