DEJAN DRAGOJEVIĆ PONOVO PSUJE BILJANU I DAVIDA: Zbog Dalile se opet okrenuo protiv PORODICE, uputio im ODVRATNE REČI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.01.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević napokon je pokazao pravo lice, pa kako bi se dodvorio Dalili Dragojević, koja ga je prevarila pred milionskim auditorijumom, ponovo se okrenuo protiv porodice.

DEJAN DRAGOJEVIĆ PONOVO PSUJE BILJANU I DAVIDA: Zbog Dalile se opet okrenuo protiv PORODICE, uputio im ODVRATNE REČI! (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Zadrugar Dejan Dragojević od početka rijalitija ,,Zadruga 5" uspeo je da se pomiri sa porodicom, majkom Biljanom i bratom Davidom Dragojevićem, nakon što ga je Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem. No, kako je vreme prolazilo, Dejan je sve više i više pokazivao svoje pravo lice i šta zaista misli, ali i koliko ceni svoju porodicu, pa čim se vratio preljubnici Dalili, okrenuo se opet protiv svoje krvi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Naime, tokom rasprave sa zadrugarima u spavaćoj sobi, Dejan je jasno pokazao da ga porodica ne zanima, te ih je opsovao, a potom pokazao da je privržen jedino Dalili, koja ga je zapravo sa Biljanom i Davidom i posvađala. Na Instagramu je postao viralan snimak na kom Dejan psuje svoju porodicu, pred Dalilom, samo kako bi joj se dokazao da je spreman na sve da ponovo ona bude sa njim. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Neću to da slušam, boli me k**am i za porodicu, i za sve - ponavljao je Dejan Đedoviću. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
mina

05.01.2022 14:08

NE NJIH VISE BOLI K???? za tebe

Odgovori 14 1
Vuuule

05.01.2022 16:18

Da su pametni roditelji i brat i da se odreknu ovakvog ludog stvora. Ovaj je samo za deponiju zajedno sa njegovom i njenom majkom.....

Ivo

05.01.2022 18:28

Mora produkcija ponovo da dovodi odju,nesto tu ne valja.