POSLE OVOGA IM NEMA POMOĆI: Zadrugari TOTALNO RASKRINKALI Dalilu i Dejana, MUK U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.01.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan konačno UNIŠTENI i RASKRINKANI, posle OVOGA im nema pomoći

POSLE OVOGA IM NEMA POMOĆI: Zadrugari TOTALNO RASKRINKALI Dalilu i Dejana, MUK U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je sastanak na kom zadrugari glasaju za osobe u Beloj kući koje se najviše prave pametne, a to nisu. Fran Pujas je bio sledeći zadrugar koji je glasao.

 

- Ja se slažem sa Sandijem. Ljudi se prave pametni, a postupci su dokazali da nisu. Inteligentni su ljudi, ali ih je pamet dovela u te situacije. Naveo bih Filipa Cara na prvom mestu, pokušavao je da nam pametuje, opravdao emocije sa Majom, nije ispao pametan u toj situaciji. Drugo mesto Dalila. Prvo situacija sa Carem, znala je kakav je on, i treće mesto Dejan. Pokušava svojim emocijama da opravda neke stvari, a pomirenje sa Dalilom, zna da mu ništa dobro neće doneti - rekao je Fran.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran Pujas

- Što se mene tiče, razmišljala sam da navedem Milicu, ona se trudi da ispadne pametna, da bi nešto pokazala i uradila, a onda dođe i kaže mi: "Ja imam 17 godina, ne razumem". Nije glupa, a toliko ispada glupa. Drugo mesto je Dalila, ali ne zbog Filipa Cara. Ona nije znala šta će da se desi. Čovek koji se svesno vraća na nešto što mu ne odgovara, zbog trunke razumevanja. Ponovo se vraća na isto od čega je javno pobegla. Za mene je to najveća glupost. Glupa kao noć. Danas sam čula da se pravda Dejanu, čoveku od koga je pobegla da se ne bi pravdala. Prvo mesto je naravno Dejan Dragojević. Čovek koji nije imao snage da ovoj ženi kaže da je stekao dva, tri druga ovde i da ti drugovi idu u paketu sa njom. Čovek pravi pakao sebi svakog dana - poručila je Sandra Rešić.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajde

04.01.2022 18:30

Nije Dalila glupa , Maja je dobro rekla da je unocila razvod. Kad je zapretila da ce da izadje iz zadruge, produkcija je promenila nacin komunikacije sa Dalilom.