CAR POSLAO PORUKU DAVIDU DRAGOJEVIĆU? Filip otkrio zadrugarima da je ZAMOLIO Maju da OVU poruku PRENESE Dejanovom bratu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio da je hteo da pošalje poruku Davidu Dragojeviću preko Maje Marinković.

CAR POSLAO PORUKU DAVIDU DRAGOJEVIĆU? Filip otkrio zadrugarima da je ZAMOLIO Maju da OVU poruku PRENESE Dejanovom bratu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car se uputio u dvorište kako bi razogvarao o svađi sa Dalilom Dragojević sa Lazarom Čolićem Zolom i Markom Janjuševićem.

 

- Ovo dvoje ljudi, pa ti ne znaš ni kada da im veruješ. Ima divnu porodicu, ali ne znaš kada je on pričao istinu. Pusti ti mene što lažem ribe, da izj**m Dalilu, ovu onu - vikao je Car.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Ona upoređuje druge i njen odnos ovde u Zadruzi...Druže, ja sam se ovde češao za glavu tri meseca - pričao je Janjuš.

 

- Ma odmah ona seljačka priča - rekao je Car.

- Oni su stvoreni jedno za drugo...Oni da se vole, uzeli bi nuklearno oružije I pobili bi ceo svet. Ona je bila u stanju da kad je mene volela, da napravi ćevape od njega. Halapljivi su i alavi. Ti izazivaš u čoveku da te gazi.

 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

David Dragojević

 

 

- Ja sam hteo da pošaljem Maju da šapne Davidu da im se izvinjavam, jer nisu oni ništa krivi. Ovaj je čovek klasičan mentol. Napravili su od sebe kvarne ljude - nastavio je Car.

- Ona njega ne gleda na ovaj način...Nemoj je vređati samo - rekao je Zola.

- Ja nikad nisam vređao prvi, tek kad neko mene uvredi. Kod mene se upali sport mod, vređam do koske, ali samo onda kad mi je spomenula mamu - nastavio je Car.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

04.01.2022 07:18

Car priznaje kada pogresi.