SVAĐAO SAM SE SA OSMANOM ZBOG TEBE: Stefan otkrio OVOM zadrugaru da ga NIJE PODNOSIO, a onda Rešički zamerio što ĆUTI Dragojevićima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić za kraj je prokomentarisao Miki Đuričića.

SVAĐAO SAM SE SA OSMANOM ZBOG TEBE: Stefan otkrio OVOM zadrugaru da ga NIJE PODNOSIO, a onda Rešički zamerio što ĆUTI Dragojevićima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nastavku raspodele budžeta, Stefan Karić je dao srednji Mikiju Đuričiću, za koga je rekao da se iznenadio što imaju ovako dobar odnos.

- Zaslužio si veliki budžet, ali sam imao preče ljude ovde. Naš odnos je okej, i da sam ti dao mali... Nisam se nadao da ćemo imati ovakav odnos. Sećam se kad je bila "Zadruga 2", ja se vraćam kući, on te je toliko podržavao, posvađao sam se sa njim zbog toga. Imao sam loše mišljenje o tebi - krenuo je Karić.

- Normalno, podržavao si Kiju, svoju drugaricu - odgovorio je Miki.

- Ne, znaš osobu koju sam podržavao, posle ste izgladili odnose. Svako tvoje mišljenje, kao i Mićino, mi znači. Nerviraš me u nekim siutacijama, pričamo nešto na garnituri, onda ti se promeni mišljenje kad ustaneš. Mangulice su bolesne, ona šunka... Ne smem Osmanu da kažem, ugojio se. A za onaj šamar ćeš da vidiš - govorio je Stefan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 

- Sledeći srednji budžet dajem Luksu, danas ti je rođendan, trebalo je veliki da ti dam. Srećan rođendan još jednom, pozdrav za sve Cvetkoviće i Smederevo. Kad si ušao ovde, mislio sam da si ozbiljna lajsna, da ćemo imati sukobe, ali si me iznenadio koliko si pozitivan lik. Vidim da sve što radiš radiš perfetkno. Žao mi je što si bio dobar ovde sa nekim odnosima, za koje sam ti rekao da moraš da balansiraš. Drago mi je što mi nisi poverovao... Na žurkama si broj jedan, op, op, op. Zamerio bih ti odnose sa ženama ovde, nemoj sebe da dovodiš u situacije te. Probaj da sebe ne dovodiš u te situacije - rekao je Stefan.

- Da, trudim se da se kontrolišem. Zahvalio bih se porodici, prijateljima, podršci i mojoj doktorki za kontrolu besa, sestri i bratu što su išli do Beča da mi donesu garderobu - dodao je Luks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

 

- Sandri Rešić moram da dam srednji budžet, iako je zrela (za mali)... Ali ima ko će to da reši. Svašta si uradila mojoj voljenoj osobi, to ti neću zaboraviti. Ali mi imamo odličan odnos. U nekim situacijama se slažemo u nekim ne. Drago mi je što si bila uz ovog dečka ove godine (Dejana), jednostavno si se saživela sa tom pričom, osetila emociju, dala si više od sebe... Što se tiče tvog učestvovanja, dok nije došao Đedović, bila si ugašena. Kao da ti je falio partner u zločinu, da te neko progura. Žao mi je što smo imali prošle godine loš odnos, ali o tebi mislim da si kvalitetna osoba. Želim ti da nađeš normalnog momka i da se ostvariš kao majka. Ti si ozbiljna pevačica. Ja volim prvi da te slušam. Mislim da si u tome uspela, da si se ostvarila kao pevačica. Napravi album kad izađeš odavde. Što se tiče loših stvari, imamo samo da ti zameram to za Jovanu. A ovde kad pričaš, kao da si u Zvezdara teatru. Ali to je neka tvoja profesija, profesionalna deformacija. Voleo bih da budeš iskrenija i kad su u pitanju Dalila i Dejan, sve nešto okolišaš. Treba da budeš britka sablja - istakao je Stefan.

- Ja imam sličan momenat kao ti, i kad budem surova, za pet minuta mi bude žao. Bude mi žao kad svi napadnu nekog, imaš i ti to, onda se povučemo. Žao mi je što ne mogu da budem malo manje emotivnija, povučem se i onda a u p*čku materinu - odgovorila je Sandra.

Deteljanije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

05.01.2022 05:58

Svinjar iz Kupinova kojije umislio da je doktor nauka.Karic je u ovoj zadruzi najbolji do sada.