GREH JE NE POŠTOVATI RODITELJE ZBOG DEVOJKE: Mensur osudio Dejana zbog ponašanja prema porodici, a onda otkrio da je prešao u islam!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarapašič misli da je Dejan Dragojević primio islam.

GREH JE NE POŠTOVATI RODITELJE ZBOG DEVOJKE: Mensur osudio Dejana zbog ponašanja prema porodici, a onda otkrio da je prešao u islam!? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić ispričao je kako misli da je Dejan Dragojević primio islam i približio svojim cimerima pravila svoje vere.

- Ja mislim da, čuo sam tako, da je prešao (i primio islam). Ja sam to čuo ovde. Da sad ne ulazim u to, ali on se žrtvovao. Nije to žrtva, imaš pravo na izbor, ali to ne može da se radi. To što porodica njegova nije podržavala nju, ako tako čujemo, ja ne mogu reći da to ne poštujem. Oni žele možda da su svi u jednom korenu. Imaju pravo ljudi na svoj izbor, mogu da ih razumem. E sad, on je odlučio nešto drugo, što je možda greh prema svojim roditeljima. Ali, prema njoj delo veliko. Ako je iskreno to uradio, a verujem da jeste. On je nju zavoleo, provodio vreme sa njom, sigurno zavolio te stvari. Išao je sigurno na molitve, niko nikoga tu ne tera - započeo je Mensur i nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić

 

- Tu svi dobrom voljom sve prihvate, sigurno je zainteresovan bio. Nije bio uslovljen, to je greh veliki. Greh je ako teraš nekoga, toga nema. Ali tu mora porodica da se poštuje i voli, da su ti oni, majka naročito, otac, koji su ti dali vazduh da udišeš. Mora te stvari da ispravi. Mada nisam ja tu da mu određujem te stvari, sam je pametan. On u ovoj situaciji (sa njom) nije grešan, ona je puno grešna. Prvo što ga je lagala. Ako nekoga voliš i radiš iza leđa nešto... Čim je osetila nešto, trebalo je da kaže. Ali oboje imaju pravo da se pokaju - govorio je Ajdarpašić.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

03.01.2022 16:57

Zasto se Dalila i njen muz ljute sto ih prozivaju za ono sto su pokazali u Zadruzi 5 ? Pa, oni su SAMI SEBI TO SEBI napravili. Ona da je preljubnica , a on da je jadni muz koga je zena pored ljubavnika napusavala, tukla da su morali drugi da ga brane . Ako su vernici , znaju onda da sedma Bozja zapovest glasi : " ne cini preljube " . Da li su svesni toga ? Uostalom, moraju da trpe komentare za ono sta su sami , nicim izazvani , uradili u rijalitiju, a, dobijaju i velike pare za ucesce . Sto se ljute ? Kako znaju druge da prozivaju , vredjaju , fizicki nasrcu ....a preti izlaskom ako ih i dalje budu komentarisali. Sada kada su opet zajedno, pokazuju kao nekada , da su samoljubivi, samozivi, oholi, prepotentni, da druge vredjaju, ponizavaju .... Tipicno ponasanje onih koji kada dodju iz nedodjije u velegrad . Zato poslovica kaze , "ne birajuci sredstva, dosli divlji da isteraju pitome."

Panda

04.01.2022 07:30

Ona ga ucenila da predje u islamsku veru.